Δείτε την 26χρονη Barbie που οι γονείς της δεν την αφήνουν να κάνει βήμα χωρίς την έγκρισή τους

Είναι ίδια με την γνωστή κούκλα

​Αυτή είναι η νέα «ανθρώπινη Barbie», η 26χρονη Αντζέλικα Κένοβα, μοντέλο από την Ρωσία. Η μέση της είναι μόλις 50 εκατοστά ενώ η περιφέρεια του στήθους της φτάνει τα 70 εκατοστά, και όπως υποστηρίζει η ίδια δεν έχει κάνει καμία πλαστική επέμβαση.


«Είμαι σαν ζωντανή κούκλα, δεν είμαι κατάλληλη για την αληθινή ζωή», λέει η Κένοβα, η οποία εξακολουθεί να μένει με τους γονείς της, που δεν της επιτρέπουν να κάνει τίποτα χωρίς την έγκρισή τους! Η Αντζέλικα έχει κάνει πολλές φωτογραφίσεις ποζάροντας ως Barbie, τις οποίες εγκρίνει η οικογένειά της.



Από την παιδική της ηλικία, οι γονείς της την μεγάλωναν σαν «κούκλα», επιτηρώντας την διατροφή της και επιβάλλοντάς της αυστηρό πρόγραμμα άσκησης, προκειμένου να μοιάζει με την Barbie!



«Μεγαλώνοντας, οι γονείς μου με ανέθρεψαν σαν πριγκίπισσα και ποτέ δεν με άφησαν να βγω έξω, να πάω σε ραντεβού με αγόρια ή να έχω τις συνηθισμένες εμπειρίες που έχουν όλοι οι ενήλικες», λέει.


Αυτοί είναι οι γονείς της


Οι υπερπροστατευτικοί γονείς της, της απαγορεύουν ακόμα και να διαλέγει η ίδια τα ρούχα της, ενώ της επιτρέπεται να βγαίνει από το σπίτι, μόνο αν συνοδεύεται από την μητέρα της!

Εδώ βλέπετε την ίδια σε παιδική ηλικία


«Αγαπώ την οικογένειά μου και δεν θέλω να τους στενοχωρώ. Αν ποτέ αποφάσιζα να μείνω μόνη μου ή να κάνω κάτι παρά τη θέλησή τους, θα ήταν σκανδαλώδες», σημειώνει.