Έσερνε τη νεκρή μητέρα του στην τράπεζα… για να κάνει ανάληψη από το λογαριασμό της!

Βρέθηκε τυλιγμένη σε ρόμπα μέσα στο σπίτι- Κάλεσε ο γιός της στο κέντρο άμεσης βοήθειας

Μόλις επτά μέρες πριν ανακηρυχθεί νεκρή επίσημα, η 91χρονη Κάριλ Βάνζο εθεάθη με τον γιό της στην τράπεζα να κάνει ανάληψη 850 δολαρίων από λογαριασμό που ήταν στο όνομα της.

Βέβαια, οι αρχές πιστεύουν ότι η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή όταν «πήγε» στο υποκατάστημα της τράπεζας, στο Πλίμουθ της Μινεσότα.


Οι γείτονες κατέθεσαν ότι είδαν την ηλικιωμένη γυναίκα να μπαίνει με το γιο της στο ταξί, αλλά δεν μπορούσαν να καταλάβουν αν η γυναίκα ήταν νεκρή ή αν είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Ο γιός της, Ντέιβιντ, κάλεσε το κέντρο άμεσης βοήθειας αναφέροντας το θάνατο της μητέρας του στις 5 Ιανουαρίου. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, διαπίστωσαν ότι ήταν σε άθλια κατάσταση. Η δυσωδία ήταν έντονη από τα ούρα και τα περιττώματα, ενώ το σώμα της γυναίκας ήταν τυλιγμένο σε μια ρόμπα, με την ίδια να φορά γούνινο παλτό και μπότες.

Ο γιός συνελήφθη, με τον ίδιο να αρνείται ότι έκανε κάτι κακό. Στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί ότι εκμεταλλευόταν οικονομικά την μητέρα του. Σύμφωνα με τα αρχεία της τράπεζας, ο Ντέιβιντ Βάνζο είχε υποθήκη 118.000 δολαρίων και πραγματοποίησε αναλήψεις μετρητών 47.500 και 25.600 δολαρίων.