ΑΡΡΩΣΤΟ: Μαγείρεψε το σκυλί της πρώην του και μετά της έκανε το… τραπέζι!

Ήθελε να πάρει εκδίκηση

​Έναν ανατριχιαστικό τρόπο βρήκε ένας 34χρονος για να εκδικηθεί την πρώην του κοπέλα.

Σύμφωνα με την γυναίκα, της οποίας τα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά, ο Ράιαν Έντι Γουετενπούφ, άρπαξε το σκυλάκι της κρυφά, το έσφαξε, το μαγείρεψε και στη συνέχεια της το σέρβιρε για δείπνο.

Όλα ξεκίνησαν στις 4 Αυγούστου, όταν το ζευγάρι είχε έναν άγριο καυγά. Εκείνος εκνευρισμένος την χτύπησε και η κοπέλα απελπισμένη έφυγε από το διαμέρισμα από την πίσω πόρτα τρέχοντας. Όταν γύρισε, ο ίδιος έλειπε αλλά είχε πάρει μαζί του και το σκυλάκι της, τον Μπέαρ. Στις αρχές του Σεπτέμβρη, το πρώην ζευγάρι ξαναμίλησε και αποφάσισε να κάνει μια δεύτερη προσπάθεια.


Τότε, εκείνος μαγείρεψε ένα γεύμα για τους δυο τους, το οποίο είχε ως βασικό πιάτο το κρέας. Δυο μέρες μετά, ο 34χρονος της έστειλε μήνυμα στο οποίο την ρωτούσε αν είχε καλή γεύση ο σκύλος της, αναφερόμενος στο γεύμα που ο ίδιος είχε μαγειρέψει.

Και δεν σταμάτησε εκεί, αφού την περασμένη Πέμπτη άφησε μια μικρή σακούλα έξω από την πόρτα του σπιτιού της, η οποία είχε μέσα δύο σκυλίσιες πατούσες που ανήκαν στο κατοικίδιο της.

Η κοπέλα τρομοκρατημένη έκανε καταγγελία στην αστυνομία, η οποία λίγες ��ρες αργότερα τον συνέλαβε. Ο άρρωστος άνδρας παραδέχτηκε ότι έστειλε τα μηνύματα και ότι άφησε την τσάντα με τις πατούσες στο σπίτι της αλλά αρνήθηκε ότι σκότωσε και μαγείρεψε το σκυλί.

Η εγγύηση του ορίστηκε στις 250.000 δολάρια, ενώ κατηγορείται για οικιακή βία, παράνομη φυλάκιση, παρακολούθηση και κακομεταχείριση ζώου.