ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Γέμι��ε με πτώματα μικρών παιδιών η Λωρίδα της Γάζας

Η φρίκη του πολέμου

​Σοκάρει η φωτογραφία με τα πτώματα τεσσάρων παιδιών, τρία από τα οποία ανήκουν στην ίδια οικογένεια, που είναι ξαπλωμένα το ένα δίπλα στο άλλο στο νεκροτομείο.


Πρόκειται για άλλη μια οικογένεια Παλαιστινίων που πέφτει θύμα του πολέμου. Και όλα αυτά ενώ ο πρωθυπουργός του Ισραήλ έκανε λόγο για εκτεταμένη πολεμική επιχείρηση των Ισραηλινών στη Λωρίδα της Γάζας από ξηρά και αέρα με στόχο να καταστραφούν τα τούνελ που έχει σκάψει η Χαμάς.

Τα παιδιά έπεσαν νεκρά από ισραηλινό πύραυλο ενώ τάιζαν τα περιστέρια στη στέγη του σπιτιού τους στη γειτονιά Σάμπρα της Γάζας.


Το πρωί της Παρασκευής ανακοινώθηκε ο θάνατος ενός ισραηλινού στρατιώτη σε συγκρούσεις στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας ενώ άλλοι δύο έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

Ο αριθμός των νεκρών Παλαιστίνιων από τα αεροπορικά πλήγματα που συνεχίζονται και τους βομβαρδισμούς με χερσαία μέσα έχει ξεπεράσει τους 27. Μεταξύ αυτών είναι ένα μωράκι 5 μηνών αλλά και ένας 22χρονος…

Οι φωτογραφίες με τους αμάχους γεμάτους αίματα σοκάρουν. Στα πρόσωπά τους διακρίνεται η απελπισία και ο φόβος του θανάτου. Είναι απεγνωσμένοι…