ΜΗΤΕΡΑ έδινε στην 4χρονη κόρη της ΧΑΠΙΑ κατά του ΚΑΡΚΙΝΟΥ για να… τραβήξει την προσοχή

Είχε δημιουργήσει σελίδα στο Facebook και την παρουσίαζε σχεδόν νεκρή

​Σε έξι χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε, την Τετάρτη, μια 23χρονη μητέρα από το δικαστήριο του Μπρισμπέιν, στην Αυστραλία, η οποία έδινε… τοξικά χάπια κατά του καρκίνου, στην 4χρονη κόρη της για… 10 ολόκληρους μήνες, γιατί ήθελε να τραβήξει τη… προσοχή!

Η 23χρονη είχε φτιάξει και σελίδα στο Facebook, παρουσιάζοντας την κόρη της σχεδόν... νεκρή, προκειμένου να αποκομίσει δωρεές αλλά και θαυμασμό.

Μάλιστα, στη σελίδα της είχε συγκεντρώσει χιλιάδες φίλους αλλά και δωρεές ύψους 500 δολαρίων.


Τα επικίνδυνα χάπια, η γυναίκα τα αγόραζε μέσω ίντερνετ, ενώ από θαύμα το κοριτσάκι είναι ακόμα ζωντανό.

Τα τοξικά αυτά φάρμακα, όμως προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα υγείας στην άτυχη 4χρονη, σε τέτοιο βαθμό που ο οργανισμός της σταμάτησε να παράγει μυελό των οστών.

Τελικά η 4χρονη κατάφερε να αναρρώσει πλήρως μόλις έφυγε από το πλευρό της μητέρας της.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, εκατοντάδες χάπια και συσκευασίες βρέθηκαν στο σπίτι της 23χρονης, η οποία αρχικά τα... «φόρτωσε» όλα στον σύζυγο της.

Στη συνέχεια όμως ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της, ενώ εξομολογήθηκε ότι ήξερε πως τα χάπια αυτά θα έκαναν την κόρη της πολύ άρρωστη, με συμπτώματα όπως: σοβαρή ναυτία, στοματικούς ερεθισμούς, απώλεια μαλλιών, διάρροια και καταστολή του μυελού των οστών.

Οι γιατροί που εξέτασαν την 23χρονη μητέρα ανέφεραν ότι πάσχει από το Σύνδρομο Μινχάουζεν ενώ συγγενείς και φίλοι είπαν ότι παλαιότερα ήταν πρότυπο μητέρας.