«3096 Μέρες»: Η ζωή της Νατάσας Κάμπους που έγινε ταινία!-ΔΕΙΤΕ το τρέιλερ

Η αληθινή ιστορία της απαγωγής του κοριτσιού που ήταν φυλακισμένο για 8 χρόνια

​Είχε πραγματικά συγκλονίσει η ιστορία της τότε 10χρονης Νατάσας Κάμπους που το 1998 είχε απαχθεί από τον Βόλφγκανγκ Πρίκλοπιλ καθώς πήγαινε στο σχολείο της και ήταν φυλακισμένη για 8 ολόκληρα χρόνια!

Σήμερα είναι 25 ετών ελεύθερη πια και στις 28 Φεβρουαρίου βγήκε στους γερμανικούς και αυστριακούς κινηματογράφους η ταινία που στηρίζεται στην αληθινή ιστορία της απαγωγής της!

Η Νατάσα Κάμπους παρακολούθησε την πρεμιέρα της ταινίας στη Βιέννη. Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου που έγραψε η ίδια, όπου περιγράφει την απαγωγή και τον εγκλεισμό της.

Η ιστορία της

Ο απαγωγέας της την έκλεισε σε ένα δωμάτιο κάτω από το σπίτι του που βρισκόταν κοντά στη Βιέννη. Το 2006 η Κάμπους κατάφερε να αποδράσει και να δώσει τέλος στον εγκλεισμό της.

Πρωταγωνίστρια της ταινίας που υποδύεται την Κάμπους σε νεαρή ηλικία είναι η βρετανίδα ηθοποιός Αντόνια Κάμπελ Χιουζ, η οποία δήλωσε πως «Η ταινία δείχνει με εξαιρετικό τρόπο τη συμπεριφορά ανθρώπων.

Αυτό που θέλουμε να δείξουμε, με αυτή την ιστορία είναι η ψυχική δύναμη μερικών χαρακτήρων, η ικανότητά τους να επιβιώσουν σε δύσκολες καταστάσεις, αλλά επίσης τις γκρίζες ζώνες σε μια σχέση, που οι άνθρωποι δεν μπορούν απαραίτητα να κατανοήσουν».