Φωτιά Πάρος: Συνελήφθησαν 4 άτομα - Ανάμεσά τους και ο δήμαρχος του νησιού

Στάχτη πάνω από 10.000 στρέμματα γης

Τέσσερις συλλήψεις για τη φωτιά στην Πάρο. Ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας στους συλληφθέντες / Βίντεο από το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησαν οι Αρχές για τη μεγάλη φωτιά που έκαψε τεράστιες εκτάσεις γης στην Πάρο

Χωματερή η Πάρος εν μέσω αντιπυρικής περιόδου

Όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική, πρόκειται για τον Δήμαρχο του νησιού Κωνσταντίνο Μπιζά, τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας Χριστόδουλο Μαούνη, τον εργολάβο διαχείρισης φορέα απορριμμάτων και ενός οδηγού. 

Εξετάζεται εάν υπήρξαν ενέργειες ή παραλείψεις που συνδέονται με την έναρξή της πυρκαγιάς και την Πέμπτη αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Σύρου. 

Υπενθυμίζεται ότι η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Πάρο φαίνεται πως ξεκίνησε στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (Χ.Υ.Τ.Α.)  και γρήγορα πήρε μεγάλες διαστάσεις, καίγοντας πάνω από 10.000 στρέμματα.