Όσα είδαν τα μάτια του την ώρα που έφτασε στην παραλία της Σαλαμίνας κατέθεσε το πρωί στην ανακρίτρια ως μάρτυρας ο 35χρονος, που έσωσε την 20χρονη από τον επίδοξο βιαστή. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να περάσει ξανά το κατώφλι των Δικαστηρίων Πειραιά, αυτή τη φορά όμως ως κατηγορούμενος, μετά την αυτεπάγγελτη δίωξη εναντίον του από τον εισαγγελέα για την παράνομη βιντεοσκόπηση. Ο Αχιλλέας μίλησε στον δημοσιογράφο του STAR, Γιάννη Σωτηρόπουλο.
Σαλαμίνα: «Δεν την απείλησα πως έχω μαχαίρι για να τη βιάσω»
«Δεν έκανα και κάτι. Δυο τρεις χειρονομίες έκανα και δεν το έκανα σε άνθρωπο που πήγε να κλέψει πατατάκια. Το έκανα σ' έναν άνθρωπο που τον είδα με τα ίδια μου τα μάτια να πάει να βιάσει μία κοπέλα ή να την πνίξει, γιατί δεν είχε προλάβει να την βιάσει γιατί η κοπέλα βούτηξε στη θάλασσα», λέει ο Αχιλλέας Γκιγκιλας.
Ο Αχιλλέας, ο άντρας που την τελευταία στιγμή έσωσε μια 20χρονη κοπέλα από έναν επίδοξο βιαστή σε παραλία της Σαλαμίνας, πέρασε το πρωί το κατώφλι των δικαστηρίων Πειραιά. Επί σχεδόν μία ώρα κατέθετε στην ανακρίτρια, ως μάρτυρας, για την υπόθεση της απόπειρας βιασμού.
Σαλαμίνα: «Σκέφτηκα ότι θα με πνίξει» - Τι είπε η 20χρονη για την επίθεση
Σαλαμίνα: Ο κατηγορούμενος κατέθεσε μήνυση εναντίον του 35χρονου
Ο άντρας που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και έχει προφυλακιστεί έκανε μήνυση στον 35χρονο για ξυλοδαρμό. Αλλά και ο εισαγγελέας Πειραιά κινήθηκε αυτεπάγγελτα εναντίον του.
Στον 35χρονο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα της παράνομης βιντεοσκοπήσης και αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ημέρες να κληθεί σε απολογία στον ανακριτή.
Σαλαμίνα: Ο 35χρονος είχε προσπαθήσει να βιάσει 14χρονη μέσα σε λεωφορείο!
«Ήταν λάθος που το ανέβασα το βίντεο το παραδέχομαι παρόλα αυτά έγινε κι ένα καλό αναγνωρίστηκε από τα υπόλοιπα θύματα που υπέστησαν απόπειρα βιασμού, όπως το 14χρονο κοριτσάκι που ασέλγησε στο λεωφορείο κι άλλη μία κοπέλα 20 χρονών έξω στη θάλασσα».
Σαλαμίνα: Στην ανακρίτρια θα καταθέσει και η κοπέλα που έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού
Τις επόμενες ημέρες έχει κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας στην ανακρίτρια και η 20χρονη κοπέλα που έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού.
Σαλαμίνα: «Oι γονείς της θα την έβρισκαν βιασμένη ή πνιγμένη!»
«Ίσα-ίσα που μου στέλνει συνέχει μηνύματα η κοπέλα και μου λέει: "Σου ζητάω συγνώμη γι’ αυτό που τραβάς, ήταν λάθος" Πιστεύω πως θα σταθεί στο πλευρό μου και η κοπέλα και οικογένειά της έσωσα τη ζωή των παιδιών της».