Έγκλημα στον Βόλο: Στον ανακριτή ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του

Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

Απολογείται ο καθ' ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του κουνιάτου του / Βίντεο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star

Στον ανακριτή για να απολογηθεί οδηγήθηκε λίγο μετά τις 12:00 ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του στον Βόλο, όταν του είπε η κόρη του ότι τη βίαζε από την ηλικία των 12 ετών.

Έγκλημα Βόλος: «Δεν είναι καλός άνθρωπος, άφηνε τα παιδιά του»

Μετά το γραφείο του ανακριτή και φορώντας χειροπέδες, ο 50χρονος οδηγήθηκε στο κρατητήριο, όπου και παραμένει μέχρι να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Στο πλευρό του οι δύο δικηγόροι του, ο Μιχάλης Βασιλικός και ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

Βόλος: Βίαζε τη 18χρονη μέσα στο σπίτι της - «Αν μιλήσεις, θα πάθεις κακό»

Στον ανακριτή ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του / Φωτογραφίες thenewspaper.gr

Ο 50χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοκατοχή και οπλοχρησία. 

Το χρονικό του εγκλήματος στον Βόλο

Την περασμένη Τρίτη 9 Ιανουαρίου, ο 50χρονος συναντήθηκε με τον κουνιάδο του σε αγροτική περιοχή μεταξύ Ζαγοράς και Χανίων και τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο που είχε μαζί του. 

Στη συνέχεια ο δράστης ειδοποίησε την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας για την πράξη του και λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη.

Ο 50χρονος την προηγούμενη ημέρα έμαθε από τη 18χρονη κόρη του ότι ο 33χρονος θείος της τη βίαζε κατ' εξακολούθηση από την ηλικία των 9 ετών και την εκβίαζε ζητώντας της χρήματα για να μη διακινήσει βίντεο με τις πράξεις του. 

Η κοπέλα αποκάλυψε τη φρίκη που ζούσε στον πατέρα της και εκείνος αποφάσισε να σκοτώσει τον σκοτώσει. «Έκανα αυτό που έπρεπε», φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς.