Λιβύη: Ποια είναι η κατάσταση των τραυματιών που νοσηλεύονται στο 401  

Κοντά στους τραυματίες ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ 

Τις τελευταίες πληροφορίες για το ποια  είναι η κατάσταση υγείας των τραυματιών της ελληνικής αποστολής στη Λιβύη μετέδωσε από το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο στο οποίο  έχουν διακομιστεί οι περισσότεροι τραυματίες, μετέδωσε ο Γιάννης Σωτηρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.   

Λιβύη: «Ήμουν προορισμένη να υπηρετήσω την Αεροπορία πριν γεννηθώ»

Όπως διευκρίνισε ο δημοσιογράφος του Star,  δεν κινδυνεύει η ζωή κάποιου τραυματία. Στη Λιβύη νοσηλεύεται ένας Έλληνας διερμηνέας, ο οποίος είναι τραυματισμένος στα πόδια και δεν του επέτρεψαν να ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Λιβύη: Τα σοβαρά ερωτήματα – Για «ατύχημα» μιλούσε το ΥΠΕΞ! 

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο νοσηλεύονται 10 άτομα, οι 3 είναι πιο σοβαρά, καθώς έχουν πολλαπλά κατάγματα, εγκαύματα και  υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση. Άλλοι δύο τραυματίες νοσηλεύονται στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και ένας στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. 

 

Λιβύη: Θρήνος για την 46χρονη Γλυκερία - Συγκλονίζει ο αδερφός της

Στο πλευρό των τραυματιών βρέθηκε το πρωί ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους και να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας τους από το ιατρικό προσωπικό των στρατιωτικών νοσοκομείων.