Καλλιθέα: Η προφητική ανάρτηση του οδηγού που παρέσυρε τη 12χρονη

Οι αναρτήσεις στα social media και το προφίλ του

Ποιος είναι ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε τη 12χρονη στην Καλλιθέα / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και ένα πλημμέλημα ασκήθηκε στον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε τη 12χρονη στην Καλλιθέα.

Βίντεο ντοκουμέντο: Η πορεία του οχήματος λίγο πριν παρασύρει τη 12χρονη

Πρόκειται για τον 32χρονο με τα αρχικα Α.Ν.Μ και είναι κάτοικος Γλυφάδας. Είναι ιδιαίτερα ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τις αναρτήσεις του να προκαλούν εντύπωση.

Καλλιθέα: «Δεν αντέχει η καρδιά μου» - Το ξέσπασμα του πατέρα της 12χρονης

Σε μια από τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει φαίνεται να φορά κουκούλα και να είναι έτοιμος να πηδήξει στον γκρεμό, ενώ σε άλλο «προφητικό» ποστ κάνει λόγο για τα «χτυπήματα» της ζωής. Σε όλες τις φωτογραφίες εμφανίζεται μόνος του.

Καλλιθέα: Επέστρεφε από το σχολείο η 13χρονη - Πώς έγινε το μοιραίο τροχαίο

Καλλιθέα: Σε κατάσταση σοκ ο οδηγός που παρέσυρε τη 12χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο οδηγός έχει δώσει μια προανακριτική κατάθεση στις αρχές και είναι σε κατάσταση σοκ μετά το δυστύχημα. Δεν μπορεί να μιλήσει και δεν απαντά στις ερωτήσεις για το τι συνέβη.

Ο 32χρονος κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση από την οποία προέκυψε θάνατος που είναι κακούργημα και για το πλημμέλημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Η ποινή καθειρξης που προβλέπεται για το αδίκημα είναι τουλάχιστον 10 χρόνια.  

Σήμερα ζήτησε και πήρε προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί την Παρασκευή. Μέχρι τότε παραμένει κρατούμενος.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star