Κρήτη: «Ο τράπερ μεγάλωσε με μάνα και αδελφή - Σέβεται το γυναικείο φύλο»

«Δεν υπάρχουν τα αντικειμενικά στοιχεία που απαιτεί ο νόμος περί βιασμού»

Όσα είπε ο δικηγόρος του γνωστού τράπερ, Νίκος Αλετράς, στην εκπομπή του Alpha «T-Live»

Για ομαδικό βιασμό κατηγορείται 24χρονος γνωστός τράπερ, μαζί με δύο φίλους του, ηλικίας 23 και 30 ετών, μετά από καταγγελία 19χρονης στην Κρήτη. 

Για την υπόθεση έχει ασκηθεί δίωξη από τις αρχές. Ο δικηγόρος του τράπερ, Νίκος Αλετράς, μιλώντας στην εκπομπή του Alpha “T-Live” αποκάλυψε τη θέση του εντολέα του. 

Κρήτη: Παραδόθηκε ο τράπερ που κατηγορείται για βιασμό

Σύμφωνα με τον ίδιο, «βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα από τη δικογραφία, δεν έχει καμία συμμετοχή σε σεξουαλική πράξη. Από τα στοιχεία, τουλάχιστον για τον εντολέα μου, δεν προκύπτει κάτι επιβαρυντικό».

O 24χρονος τράπερ τον οποίο κατήγγειλε για ομαδικό βιασμό μία 19χρονη στο Ρέθυμνο

«Δεν υπάρχουν τα αντικειμενικά στοιχεία που απαιτεί ο νόμος περί βιασμού. Δεν υπάρχει εξαναγκασμός, δεν υπάρχει βία, δεν υπάρχει τίποτα από όλα αυτά, τουλάχιστον μέσα από τη δικογραφία. Ο εντολέας μου δεν έχει ούτε καμία τρίτη συμμετοχή» πρόσθεσε ο κ.Αλετράς.

Κρήτη: Δίωξη για ομαδικό βιασμό σε γνωστό τράπερ και δύο φίλους του

O συνήγορος του τράπερ εξέφρασε την απορία του για το πώς διαρρέουν ιατροδικαστικά έγγραφα, αναφέροντας όμως ότι εκτός από το συμπέρασμα του ιατροδικαστή, τα στοιχεία στην έκθεση συνάδουν στο συμπέρασμα ότι δεν υπήρξε καν συνουσία.
Η καταγγέλλουσα και ο τράπερ δε γνωρίζονταν, εξήγησε ο κ.Αλετράς, σημειώνοντας ότι αύριο το πρωί ο εντολέας του οδηγείται στον ανακριτή.

«Το συγκεκριμένο παιδί το γνωρίζω εδώ και χρόνια, πριν αποκτήσει αναγνωρισιμότητα. Γνωρίζω τη μητέρα του και την αδελφή του. Είναι μια δεδομένη οικογένεια. Λόγω της απώλειας του πατέρα του σε προεφηβική ηλικία, αυτό το παιδί έχει μεγαλώσει με μάνα και αδελφή και τρέφει τεράστιο σεβασμό στο γυναικείο φύλο. Δε θα αναλάμβανα υπεράσπιση σε μια τέτοια υπόθεση, αν πίστευα ότι είναι βιαστής» κατέληξε ο κ.Αλετράς.