Τέμπη: «Την ώρα της τραγωδίας είχαν πάρτι στον σταθμό της Λάρισας»

Απίστευτη καταγγελία δικηγόρου ενός τραυματία

Σε μια καταγγελία, που αν επιβεβαιωθεί, προκαλεί οργή και αγανάκτηση, προχώρησε ο δικηγόρος ενός από τους πολυτραυματίες από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη

Δικηγόρος ενός εκ των πολυτραυματιών κατήγγειλε ότι την ώρα του δυστυχήματος στα Τέμπη στον σταθμό Λάρισας έκαναν πάρτι - Eurokinissi

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Γιώργος Μπαρτζώκης, δικηγόρος πολιτικής αγωγής ενός πολυτραυματία που σώθηκε από θαύμα, καθώς βρισκόταν στο βαγόνι 2 του Intercity, αποκάλυψε ότι την ώρα του δυστυχήματος γινόταν… πάρτι στον σταθμό της Λάρισας. 

Τέμπη: «Και δεύτερο λάθος ο σταθμάρχης» - Τι λέει σύμβουλος του ΟΣΕ

«Σύμφωνα με πληροφορία που μου ήρθε από κατοίκους της περιοχής ΟΣΕ Λάρισας, την ώρα που έγινε το ατύχημα ακούγονταν τραγούδια και χαρές από το σταθμαρχείο. Μετά που αναχώρησε το τρένο, μόλις έφυγε από την περιοχή δικαιοδοσίας του σταθμάρχη, άρχισαν οι μουσικές […] Φαίνονταν ότι ήταν σε εύθυμη κατάσταση», είπε ο κ. Μπαρτζώκης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο μέσα στο σταθμαρχείο υπήρχαν πολλά άτομα, τα οποία και θα κληθούν να καταθέσουν - Eurokinissi

Τέμπη: Ποιο είναι το σύστημα ασφαλείας που δε λειτουργεί στην Ελλάδα

Πρόσθεσε ακόμα ότι στον χώρο του σταθμαρχείου βρίσκονταν πολλά άτομα, τα οποία και θα κληθούν να καταθέσουν. 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο πελάτης του σώθηκε από θαύμα, καθώς καθόταν στις τελευταίες θέσεις του δεύτερου βαγονιού. 

Τέμπη: Νέα εισαγγελική παραγγελία - «Να τιμωρηθούν όποιοι και αν είναι!»

«Σώθηκε γιατί καθόταν στις τελευταίες θέσεις. Απεγκλωβίστηκε από το 20χρονο παιδί που έσπασε το τζάμι. Λέει είχαν σφηνώσει οι πόρτες, έσπασαν το τζάμι και πήδηξε από μεγάλο ύψος. Ήταν σαν γκρεμός εκεί. Δίπλα ακριβώς είναι ο περιφερειακός δρόμος της εθνικής οδού», κατέληξε.