Θρίλερ με την εξαφάνιση του 44χρονου στην Κρήτη - Νέες φωτογραφίες στο φως

Η έκκληση της οικογένειάς του

To ρεπορτάζ για την υπόθεση της εξαφάνισης του 44χρονου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ώρες αγωνίας ζει η οικογένεια ενός 44χρονου από το Γάζι Ηρακλείου στην Κρήτη, ο οποίος έχει να δώσει σημεία ζωής από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Κορωπί: Οι υποψίες της οικογένειας για τις φίλες της Άρτεμης

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Νικόλαου Αεράκη την Κυριακή (19/2) και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν εισαγγελικής εντολής και αιτήματος της οικογένειάς του, εκδίδοντας missing alert.

Ο Νικόλαος Αεράκης έχει ύψος 1.70 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε λαδί μπουφάν, γκρι παντελόνι, μαύρη μπλούζα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Τη μέρα που εξαφανίστηκε έφυγε από το σπίτι του με ασημί αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Παλαιοκάστρου στην Κρήτη.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του παραμένουν άκαρπες ενώ η οικογένειά του προσπαθεί να κινητοποιήσει όσους μπορεί περισσότερους για τον εντοπισμό του.

Ο Νικόλαος Αεράκης σε παλαιότερη φωτογραφία, όπως εμφανίζεται στο missing alert που εκδόθηκε

Η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα ανέδειξε μέσα από ρεπορτάζ για την υπόθεση, νέες φωτογραφίες του 44χρονου, στις οποίες φαίνεται πώς είναι σήμερα. 

Οι πρόσφατες φωτογραφίες του 44χρονου από το Γάζι που εξαφανίστηκε / Αλήθειες με τη Ζήνα 

Η οικογένειά του απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τις Αρχές, με την ελπίδα ότι θα μάθουν καλά νέα και ο άνθρωπος τους είναι ζωντανός. 

Πληροφορίες που όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αναφέρουν πως ο 44χρονος εθεάθη στην Κρήτη ενώ υπάρχουν και μαρτυρίες ότι τον είδαν σε περιοχές της Αττικής. 

 Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»