Super Κική: Της ασκήθηκε δίωξη για ληστεία - Θα οδηγηθεί στον ανακριτή

Η influencer παραμένει στο κρατητήριο με τις δύο φίλες της

Το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star (22/02)

Ποινική δίωξη για ληστεία, πρόκληση σωματικών βλαβών και ηθική αυτουργία σε ξυλοδαρμό ασκήθηκε εναντίον της Super Κικής, η οποία παραμένει μαζί με δύο φίλες της στο κρατητήριο. Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή, ώστε να απολογηθεί. 

Όπως αναφέρθηκε στο «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ, η δίωξη ασκήθηκε μετά από μήνυση που κατέθεσε ο πρώην σύντροφος της φίλης της γνωστής influencer.

Η Super Κική παραμένει στο κρατητήριο μετά από τη μήνυση που άσκησε εναντίον της ο πρώην σύντροφος της φίλης της

Σε απόγνωση η Super Κική: «Ζητάμε θερμά βοήθεια από το #metoo»

O 37χρονος ισχυρίζεται ότι η Super Κική και η πρώην σύντροφός του έβαλαν έναν άνδρα να τον ξυλοκοπήσει, ο οποίος μετά του έκλεψε το κινητό του τηλέφωνο. Μάλιστα, χθες, η εκπομπή «Το Πρωινό» πρόβαλε μια φωτογραφία του με εμφανή τα σημάδια από τον ξυλοδαρμό του. 

O 37χρονος που κατηγορεί τη Super Κική για ξυλοδαρμό με τα σημάδια στο πρόσωπό του - Το Πρωινό

Συνελήφθη η Super Κική: Στα κρατητήρια η influencer - Τι συνέβη;

Όπως είπε η πρώην σύντροφός του, τον κάλεσε να πάει στο κατάστημα που διατηρεί στου Ζωγράφου μαζί με την Super Κική, όπου εκεί βρισκόταν ένας άγνωστος προς αυτόν άνδρας, ο οποίος τον ξυλοκόπησε. 

Super Κική: Μίλησε μέσα από το κρατητήριο - Ξέσπασε η μητέρα της

Από την άλλη, η πλευρά της Super Κικής υποστηρίζει ότι το πρωί της Δευτέρας της τηλεφώνησε η 10χρονη βαφτιστήρα της έντρομη, λέγοντάς της ότι ο 37χρονος είχε πάει στο σπίτι τους και απειλούσε τη μητέρα της και την ίδια. Η Super Κική έτρεξε να βοηθήσει τη φίλη της κι όταν έφτασε εκεί υποστηρίζει ότι δέχθηκε επίθεση από τον 37χρονο και ότι τις έσωσε ένας περαστικός. 

Super Κική: Η επίσκεψη που δέχτηκε στο κρατητήριο

Ισχυρίζεται, επίσης, πως ο άνδρας αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αλκοόλ και ήταν κακοποιητικός απέναντι στη φίλη της και γι’ αυτό και ήταν σε ισχύ ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του.