Λαύριο: Βίασε τον ανιψιό του και μετά του έστελνε απειλητικά μηνύματα

Είχε φυλακιστεί και αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Aποκαλυπτικές μαρτυρίες για τη δράση του κατηγορούμενου / Βίντεο από κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον 47χρονο, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη στο Λαύριο για τον βιασμό του ανήλικού ανιψιού του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγόρι, μόλις 15 ετών, επί τουλάχιστον ένα χρόνο ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον θείο του. 

Λαύριο: Συνέλαβαν 47χρονο για βιασμό ανηλίκου

Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2021 όταν ο 47χρονος προσέγγισε τον αγόρι μέσω Instagram. Αρχικά άρχισε να το απειλεί ότι θα αποκαλύψει στους γονείς του ότι καπνίζει και το εξανάγκαζε να του στέλνει γυμνές του φωτογραφίες. 

Στη συνέχεια, άρχισε να το παρενοχλεί, ενώ φέρεται να τον βίασε τέσσερις φορές στο σπίτι του. Τελικά το παιδί δεν άντεξε και τον περασμένο Αύγουστο αποκάλυψε τα πάντα στη μητέρα του, η οποία κατήγγειλε τον 47χρονο στην αστυνομία. 

Βιαστής με λευκό βαν: «Είναι επικίνδυνος, προτιμάει συγκεκριμένα πράγματα»

Ο άνδρας απολογήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου για τις κατηγορίες της γενετήσιας πράξης και του βιασμού ανηλίκου, της απειλής και της κατοχής ναρκωτικών. Αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάζει τον ανήλικό και το σχολείο του. 

Όμως την περασμένη εβδομάδα οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν έξω από το 1ο ΕΠΑΛ Λαυρίου, καθώς επιχείρησε για μια ακόμα φορά να προσεγγίσει το αγόρι. Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών και την Τετάρτη, μετά από ενημέρωση της ανακρίτριας συνελήφθη εκ νέου και προφυλακίστηκε. 

Ελεύθερος κυκλοφορεί ο «παιδεραστής με το λευκό βαν» που ντύνεται Δρακουμέλ

Ήταν η τρίτη φορά που βρέθηκε ενώπιον των Αρχών μέσα σε μόλις ενάμιση μήνα, λόγω της συστηματικής παρενόχλησης του ανιψιού του. Με εντολή της ανακρίτριας πήρε το δρόμο για τη φυλακή.