Πετράλωνα: Είχε βιάσει τον γιο του μπροστά στη μητέρα του

Βιντεοσκοπούσε τους βιασμούς του αγοριού στα πάρτι που διοργάνωνε

Ρεπορτάζ: Τασούλα Παπανικολάου - Βίντεο από Μεσημβρινό Δελτίο ειδήσεων Star (01/11)

Ο εφιάλτης που ζούσαν τα τρία αδέλφια στα Πετράλωνα που κακοποιούσε σεξουαλικά ο πατέρας τους έχει προκαλέσει βαθιές πληγές στις ψυχές τους. 

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως προκαλούν αηδία και αποτροπιασμό. Η πρώτη καταγγελία σε βάρος του πατέρα είχε γίνει το 2017, όταν τα δύο μεγαλύτερα παιδιά εξομολογήθηκαν σε εκπαιδευτικό που τους έκανε ιδιαίτερα μαθήματα τη φρίκη που βίωναν. 

Πετράλωνα: Ο πατέρας έκανε πάρτι και βίαζε τα τρία του παιδιά

Όπως αποκάλυψε στο Open η δικηγόρος της κόρης, Δήμητρα Πλαστήρα, το μαρτύριο του 17χρονου σήμερα αγοριου ξεκίνησε όταν ήταν μόλις επτά ετών. Είχε πέσει, μάλιστα, θύμα βιασμού μπροστά στην ίδια του τη μητέρα, την οποία κατηγορεί για συγκάλυψη, αλλά και για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση. 

Κατά τη διάρκεια των βιασμών ο 17χρονος είχε βιντεοσκοπηθεί από τους βιαστές του, ενώ, όπως κατήγγειλε, στους χώρους όπου βιαζόταν, υπήρχαν κι άλλα παιδιά που κακοποιούνταν συστηματικά. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ταυτοποιηθεί 17 άτομα για τους βιασμούς του 7χρονου τότε παιδιού στα πάρτι που διοργάνωνε ο πατέρας του.

Πετράλωνα: Αδέλφια καταγγέλλουν τους γονείς τους για βιασμό

«Η πρώτη καταγγελία είχε γίνει το 2017 στην εισαγγελία ανηλίκων. Η πρώτη φορά που κλήθηκαν τα παιδιά να καταθέσουν ήταν το 2018. Σήμερα έχουμε 2022 και η υπόθεση αναφορικά με τα καταγγελλόμενα για τον πατέρα βρίσκεται ακόμη στο στάδιο έκδοσης βουλεύματος. Και τα παιδιά αυτά, όσα είναι ακόμα ανήλικα, βρίσκονται υπό τη γονική μέριμνα των καταγγελλόμενων ως βιαστών γονέων τους», είπε η δικηγόρος της 22χρονης σήμερα κοπέλας και συνέχισε:

«Ο πατέρας έχει αποχωρήσει από το σπίτι, η 22χρονη κόρη έχει φύγει από την Αθήνα, προκειμένου να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της και τα δύο ανήλικα παιδιά, το πιο μικρό μένει με τη μητέρα ενώ ο 17χρονος φιλοξενείται από μία οικογένεια»

Πρόκειται για τους ανθρώπους που εμπιστεύτηκε ο νεαρός και τους εξομολογήθηκε, όταν ήταν σε ηλικία επτά ετών, τους βιασμούς του. Μάλιστα, του πρόσφεραν δωρεάν μαθήματα ώστε να τον βοηθήσουν στο σχολείο. 

Σύμφωνα με την καταγγελία του 17χρονου, όχι μόνο είχε βιαστεί από τον πατέρα του και τον θείο του αλλά και από σωρεία άλλων ανθρώπων που ήταν στον περίγυρο του πατέρα. Ο ίδιος θεωρεί συνένοχη τη μητέρα του, καθώς τα γνώριζε όλα και δεν έκανε τίποτα για να γλιτώσει τα παιδιά της από το μαρτύριο. 

«Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, κατά τη διάρκεια των λεγόμενων πάρτι που διοργάνωνε ο πατέρας με τον θείο μαζί με άλλους αλλοδαπούς και Έλληνες φίλους του πατέρα, είχαν βιντεοσκοπήσει τον 17χρονο κατά τη διάρκεια των βιασμών του. Θέλω να πω, επίσης, ότι τα παιδιά έχουν καταγγείλει ότι στους χώρους όπου κακοποιούνταν έβλεπαν κι άλλα παιδιά να κακοποιούνται κατά τη διάρκεια των βιασμών τους», κατέληξε η δικηγόρος.