Παναγιωτόπουλος: Γνωστή δημοσιογράφος είδε «ροζ» βίντεο της στο διαδίκτυο

Νέα καταγγελία σε βάρος του γνωστού παρουσιαστή

Νέα καταγγελία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου έρχεται στο φως. Γνωστή Αθηναία δημοσιογράφος καταγγέλλει ότι ο παρουσιαστής διέρρευσε στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές τους στιγμές.

Για κακούργημα παραπέμπεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Η συγκεκριμένη γυναίκα, που σήμερα είναι παντρεμένη με παιδί, και θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της, είχε επαφές με τον γνωστό παρουσιαστή, Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος φέρεται να τη φωτογράφισε εν αγνοία της, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Το Πρωινό».

Πιο αναλυτικά, η εν λόγω δημοσιογράφος θορυβήθηκε μετά τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως για τον παρουσιαστή. Ήρθε σε επαφή με το θύμα και τον δικηγόρο του, καθώς ήθελε να διαπιστώσει εάν υπήρχε υλικό που απαθανάτιζε και την ίδια σε προσωπικές τους στιγμές.

Πράγματι, υπήρχαν φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται μόνο το σώμα της και για αυτό ακόμα δεν ξέρει αν θα κάνει μήνυση. Βρίσκεται σε επικοινωνία με γνωστό δικηγορικό γραφείο για να προβεί στις ανάλογες ενέργειες.

Η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου για τη δημοσιοποίηση των ροζ βίντεο πρώην ερωτικών του συντρόφων ξεκινά τον Σεπτέμβριο του 2023.