Σίφνος: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 23χρονου φοιτητή

Το πόρισμα του ιατροδικαστή και η πιθανή σύνδεση με τον κορωνοϊό

Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Σε καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια οφείλεται ο θάνατος του 23χρονου φοιτητή στη Σίφνο, σύμφωνα με τη νεκροψία – νεκροτομή που έγινε σήμερα στον Πειραιά. 

Συγκεκριμένα, ο ιατροδικαστής και προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά, Ηλίας Μπογιόκας, μιλώντας στο star.gr και τον Ανέστη Συμεωνίδη ανέφερε πως ο νεαρός Θανάσης υπέστη καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια, ισχαιμία του μυοκαρδίου και πνευμονικό οίδημα. 

Σίφνος: Μυστήριο με τον θάνατο του 23χρονου – Ήταν θετικός στον κορωνοϊό

Σύμφωνα με τον κ. Μπογιόκα σε έναν μήνα θα γνωρίζουμε αν ο θάνατος του 23χρονου συνδέεται με τον κορωνοϊό, οπότε θα βγουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών και τοξικολογικών εξετάσεων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος νέος στις 25 Ιουλίου ανέβασε πυρετό και την επόμενη μέρα βρέθηκε θετικός σε τεστ για τον κορωνοϊό, που διενεργήθη στο Κέντρο Υγείας Σίφνου. 

Σίφνος: 22χρονος φοιτητής ξεψύχησε λίγα λεπτά αφού βγήκε από τη θάλασσα

Παρ’ όλ’ αυτά πήγε στην παραλία του κάμπινγκ, όπου έμενε με τους φίλους του, όταν ξαφνικά ένιωσε έντονη αδιαθεσία. 

Ο Θανάσης παραπονέθηκε στους φίλους του για έντονο πόνο στο στομάχι, έκανε εμετό και μέσα σε 15 λεπτά κατέρρευσε κι εξέπνευσε. Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου οι γιατροί του έκαναν ΚΑΡΠΑ, αλλά δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν. 

Ο 23χρονος καταγόταν από τη Λαμία και σπούδαζε στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο Αρχιτεκτονική. Είχε μια δίδυμη αδελφή. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα το απόγευμα στη Λαμία.