Πάτρα:Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 49χρονου που πέθανε έξω απ'το νοσοκομείο

Παραιτήθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας»

Σε κλίμα οδύνης έγινε η κηδεία του άτυχου Θοδωρή στην Πάτρα που έχασε τη ζωή του γιατί ενώ πήγε στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας με πόνους στο στήθος και την πλάτη η νοσηλεύτρια δεν κάλεσε γιατρό ως όφειλε και τον έδιωξε γιατί δεν εφημέρευαν.

Πάτρα 49χρονος: Τι είπε η νοσηλεύτρια στο πρώτο πόρισμα της έρευνας

Συγγενείς και φίλοι του Θοδωρή με δάκρυα στα μάτια τον αποχαιρέτησαν το Σάββατο στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Θεολόγου στο Σκιαδά Τριταίας. Ο ένας προσπαθεί να δώσει κουράγιο στον άλλο. Όλοι αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν να τον έδιωξαν από το νοσοκομείο την ώρα που πονούσε γιατί δεν εφημέρευε; Πως είναι δυνατόν να μην ειδοποιούν γιατρό;

Για την οικογένεια του Θοδωρή ήταν το δεύτερο χτύπημα μέσα σε ένα χρόνο, καθώς είχε χαθεί η αδερφή του από κορωνοϊό. Η μητέρα τους θρηνεί τα δύο παιδιά της.

Πάτρα: Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο του 49χρονου

Ο θάνατος του Θοδωρή προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Εισαγγελίας Πατρών. Διατάχθηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, την οποία αναλαμβάνει από εδώ και πέρα η Ασφάλεια Πατρών.

Πάτρα: «Πέθανε στα χέρια μου» - Ξεσπά ο αδελφός του 49χρονου

Θα ληφθούν καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους για να αναζητηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες.

Παραιτήθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας»

Ο διοικητής του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» υπέβαλλε την Παρασκευή προφορικά την παραίτησή του. Του τη ζήτησε ο Υπουργός Υγείας μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το βράδυ της Παρασκευής. Η παραίτηση θα υποβληθεί εγγράφως την Δευτέρα ενώ σε εξέλιξη είναι η ένορκη διοικητική εξέταση που έχει διατάξει ο Θάνος Πλεύρης.

Όσοι υγειονομικοί εμπλέκονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στην υπόθεση του θανάτου του Θοδωρή αναμένεται να τεθούν σε αργία.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star