Η κηδεία της 3χρονης Κατερίνας θύμιζε βάπτιση - Θρήνος στη Αιτωλοακαρνανία

Οι γονείς της την αποχαιρέτησαν με ροζ μπαλόνια, κουφέτα και λουλούδια

Θρήνος στην κηδεία της τρίχρονης στην Αιτωλοακαρνανία - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Θρήνος στην κηδεία της τρίχρονης που κατέληξε το περασμένο Σάββατο. Η οικογένειά της την αποχαιρέτησε με λευκά λουλούδια και ροζ μπαλόνια.

Θάνατος 3χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Η αγγειίτιδα συνδέεται με τον κορωνοϊό»

Σπαραγμός στην κηδεία της μικρής Κατερίνας που κατέληξε μετά την εισαγωγή της στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με πρήξιμο στον αστράγαλο. 

Θεσσαλονίκη: «Η μητέρα άκουγε 5 διαφορετικές εκδοχές για το τρίχρονο παιδί»

Η οικογένειά της και οι συγγενείς τους συγκεντρώθηκαν σήμερα στον Άγιο Ιερόθεο, στο χωριό Κομπωτή Αιτωλοακαρνανίας, τόπο καταγωγής του πατέρα της, για να της πουν το τελευταίο «αντίο». 

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του παιδιού, που ακόμη δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι το αγγελούδι τους «έφυγε» τόσο άδικα από τη ζωή. Την αποχαιρέτησαν με λευκά λουλούδια και ροζ μπαλόνια και στόλισαν την εκκλησία έτσι ώστε να παραπέμπει σε βάπτιση.

Στον προαύλιο χώρο του ναού υπάρχουν ροζ και άσπρα μπαλόνια, ενώ σε δύο τραπέζια έχουν τοποθετηθεί κουφέτα και γλυκίσματα, όπως μετέδωσε το agrinionews.

Ερωτήματα για τον θάνατο της τρίχρονης Κατερίνας

Το κοριτσάκι «έφυγε» από τη ζωή 10 ημέρες μετά τα τρίτα γενέθλιά της, που ήταν στις 20 Απριλίου.

Εισήχθη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης με πρήξιμο στον αστράγαλο, μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο και κατάληξε μετά από λίγες ώρες.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν εξακριβωθεί τα ακριβή αίτια θανάτου του παιδιού. Ωστόσο, νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αίτιο κατάληξης της μικρής Κατερίνας μπορεί να ήταν αγγειίτιδα, την οποία ανέπτυξε λόγω προηγούμενη νόσησης με κορωνοϊό.

Η ιατροδικαστή εξέταση του κοριτσιού έδειξε εγκεφαλικό και πνευμονικό οίδημα, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμη σαφής αιτία θανάτου. 

Πάντως, οι γονείς της κατέθεσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου, εκφράζοντας τις υποψίες τους για ιατρικό λάθος.