Μάνος Δασκαλάκης: Όλη η αλήθεια για το video clip του

Ποιος το ανέβασε ξανά στο YouTube και τι κερδίζει

Ποια είναι η αλήθεια για το video clip του Μάνου Δασκαλάκη; Ποιος το ανέβασε στο YouTube δύο μόλις μήνες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας;

Οργή προκάλεσε το γεγονός ότι πριν από λίγες μέρες, κι ενώ ολόκληρη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας, ανέβηκε και πάλι στο Youtube το video clip του Μάνου Δασκαλάκη. 

Μάνος Δασκαλάκης: Ανέβασε βίντεο κλιπ στο youtube πριν λίγες μέρες

Το video clip «ανέβηκε» ξανά στις 18 Απριλίου 2022, σχεδόν δύο μήνες από τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης του, Τζωρτζίνας, με πολλούς να τον κατηγορούν ότι δε σέβεται τίποτα και προμοτάρει ακόμα και τώρα το νέο του τραγούδι. 

Φίλος του Μάνου Δασκαλάκη δήλωσε πως δεν ανέβασε ο Μάνος το video clip στο YouTube

Ωστόσο φίλος του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» υποστήριξε ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται. 

Μάνος Δασκαλάκης: Είχε δηλώσει συμμετοχή ακόμα και στο φετινό Survivor

«Αυτό το κομμάτι το πήρε άλλη σελίδα και το “ανέβασε” στο YouTube ώστε να βγάλει κέρδος μέσα από όλο αυτό, καθώς ο Μάνος το είχε ηχογραφήσει σε άλλη δισκογραφική εταιρεία. Ο Μάνος δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Έχω καθημερινή επικοινωνία μαζί του και τον ρώτησα γι’ αυτό το θέμα. Είναι πολύ άσχημα τα πράγματα, με την έννοια που δεν μπορεί να βγει από το σπίτι. Ο Μάνος δεν γνωρίζει τίποτα και δεν έδωσε σε κανέναν την έγκριση ώστε να “ανέβει” αυτό το βίντεο», δήλωσε ο συνεργάτης και φίλος του Μάνου Δασκαλάκη.

Πάτρα: Το βίντεο κλιπ του πατέρα των 3 παιδιών και το σχόλιο της Τζωρτζίνας

Όσο για το αν η εταιρεία του Μάνου ή ο ίδιος σκέφτονται να κινηθούν νομικά εναντίον εκείνων που ανέβασαν στο video clip απάντησε:

Το video clip ανέβηκε ξανά στο YouTube στις 18 Απριλίου 2022

«Εγώ αν ήμουν στη θέση του θα το έκανα από το πρώτο λεπτό. Ο Μάνος δεν γνωρίζω αν έχει κάνει κάτι. Μακάρι να έχει κάνει, καθώς βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και με τη δημοσίευση αυτή τον χώνουν ακόμα πιο κάτω».

Πάτρα: Ο πατέρας των τριών παιδιών είχε πάει στο X-Factor

Τέλος σχετικά με το κόστος του video clip αποκάλυψε ότι το γύρισαν ερασιτέχνες, οι οποίοι σπουδάζουν στην Πάτρα. 

«Δε γνωρίζω να σας πω πόσο κόστισε, αλλά δεν είναι πολλά τα χρήματα, δεν είναι τα χρήματα που αναφέρονται», είπε.