Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Θα δείξω το πρόσωπό μου όταν νιώσω έτοιμη»

Η γενναία μάχη που δίνει για να καρδίσει τη ζωή της πίσω μετά την επίθεση

Οι δηλώσεις της Ιωάννας μετά την ανακοίνωση της απόφασης για την καταδίκη της Έφης- βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η γενναία κοπέλα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι τον Μάιο του 2020, έκανε μία σημαντική προσωπική αποκάλυψη σήμερα. 

Επίθεση βιτριόλι - Ιωάννα: «Η δικαίωση είναι ηθική, αλλά όχι ουσιαστική»

Σε ερώτηση ακολούθου της στο Instagram για το αν θα δείξει ποτέ το πρόσωπό της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου απάντησε: «Ναι, θα το κάνω μόλις νιώσω έτοιμη». 

Η γενναία κοπέλα, που αντιμετώπισε τη γυναίκα που πήγε να της καταστρέψει τη ζωή στο δικαστήριο, έχει κάνει πάρα πολλά χειρουργεία για να σωθεί. 

Επίθεση βιτριόλι: Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Μάλιστα, πλέον χρειάζεται να φοράει μία ειδική μάσκα για τουλάχιστον 23 ώρες την ημέρα, προκειμένου να επουλωθούν τα εγκαύματά της. 

Ψυχίατρος Ιωάννας: «Το βιτριόλι δεν σου έκαψε την ψυχή παρά μόνο το δέρμα»

Πρόσφατα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ταξίδεψε στο Παρίσι για την αξιολόγηση των τραυμάτων της από ειδικούς. Δυστυχώς, τα νέα δεν ήταν καλά για την κοπέλα, όπως αποκάλυψε μέσω Instagram η φίλη της, Αννίτα Ναθαναήλ. 

Πάντως, η Ιωάννα δίνει μάχη για να κερδίσει ξανά τη ζωή της. Πρόσφατα ξεκίνησε και το δικό της podcast με όνομα «Ιωάννα», όπου μιλάει και για την εμπειρία της.