'Εγκλημα στη Γλυφάδα: «Την εκμεταλλευόταν οικονομικά και τον καθάρισα»

Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον σύντροφο της μητέρας του

Το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου για το έγκλημα στη Γλυφάδα/ Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star (9/12/21)

Οικονομικές διαφορές υποστήριξε πως είχε ο δολοφόνος του 66χρονου στη Γλυφάδα.  Η τραγική ειρωνεία είναι πως η μητέρα του δε γνώριζε, τις πρώτες ώρες μετά το φονικό, ότι ο γιος της σκότωσε τον σύντροφό της.

Ο δράστης έλειπε για χρόνια από την Ελλάδα. Νόμιζε ότι το παιδί της βρίσκεται ακόμη στο εξωτερικό. 

Έγκλημα Γλυφάδα: Οι οικονομικές διαφορές όπλισαν το χέρι του δράστη

Ο 51χρονος φαίνεται ότι είχε στήσει καρτέρι στο θύμα. Στις 6:30 το πρωί τον περίμενε στην οδό Βορείου Ηπείρου, έξω από το χρωματοπωλείο. Διαπληκτίστηκαν έντονα, πιάστηκαν στα χέρια και έγινε το κακό. 

Το σημείο της άγριας δολοφονία στη Γλυφάδα

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στο Star πως στην αρχή το θύμα είχε τις αισθήσεις του. Ωστόσο, όταν έφτασε το ασθενοφόρο ήταν ήδη αργά. 

Ο δράστης μετά το έγκλημα έφυγε από ένα στενό και στη συνέχεια παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα, λέγοντας πως δολοφόνησε το θύμα καθώς «είχε διαφορές μαζί του». Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες πως ο δράστης στην ομολογία του υποστήριξε πως ο 66χρονος σύντροφος της μητέρας του την εκμεταλλευόταν οικονομικά. 

Αίμα στο πεζοδρόμιο έξω από το κατάστημα στη Γλυφάδα

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σχέσεις της μητέρας με τον γιο ήταν κακές και δεν είχαν επαφές. Ο δράστης επέστρεψε πριν από έναν μήνα από το εξωτερικό και όλα δείχνουν ότι είχαν περιουσιακές διάφορες. 

Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν πως ο δράστης τραυμάτισε θανάσιμα το θύμα με τουλάχιστον τρεις μαχαιριές. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star