Τρίκαλα: Στην αντεπίθεση ο πατέρας της 4χρονης- Κατηγορήθηκε για ασέλγεια

Τι λέει ο αστυνομικός στο περιβάλλον αφότου αφέθηκε ελεύθερος

Τις επόμενες κινήσεις του ετοιμάζει ο αστυνομικός στα Τρίκαλα, ο οποίος κατηγορήθηκε για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος και σύμφωνα με τα στοιχεία,  φαίνεται ότι ο πατέρας δεν είχε βλάψει το παιδί του. 

Τρίκαλα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας της 4χρονης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η πρώτη κίνηση που θα κάνει ο 29χρονος αστυνομικός είναι η προσφυγή για τους περιοριστικούς όρους που του έχουν επιβληθεί: δηλαδή απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και να βλέπει το παιδί παρουσία παιδοψυχολόγου. 

Αυτό που λέει στο περιβάλλον του ο αστυνομικός μετά τη χθεσινή εξέλιξη είναι πως τώρα κοιμάται πιο ήσυχος μετά από όσα πέρασε και πως η απόφαση της Δικαιοσύνης να αφεθεί ελεύθερος δείχνει ποια είναι η αλήθεια, επαναλαμβάνοντας πως είναι αθώος. 

Τρίκαλα - Ασέλγεια: «Εμπιστεύομαι το παιδί μου» λέει η μητέρα της 4χρονης

Η κατάθεση της 4χρονης κόρης του, μία ημέρα πριν την απολογία, ήταν εκείνη που έδωσε  νέα τροπή στην υπόθεση  και έτσι ο δικαστικός λειτουργός όταν εξέταζε τον αστυνομικό είχε μια εικόνα από το ίδιο το παιδί. 

Η 4χρονη παρουσία παιδοψυχολόγου φέρεται να ισχυρίστηκε ότι περνάει καλά με τον μπαμπά της και πως είναι ψέματα είναι την ακούμπησε κάπου.

Ξεσπά ο παππούς της 4χρονης που φέρεται να βιάστηκε από τον πατέρα της

Ο 29χρονος παρέδωσε στην ανακριτική αρχή στοιχεία για το πώς ήταν τόσο η σχέση με την κόρη του, όσο και με την πρώην σύζυγό του. Τα στοιχεία περιλαμβάνουν μηνύματα αλλά και βίντεο.