Λάρισα: Κραυγή αγωνίας από τους συγγενείς του πιλότου που αγνοείται

«Εμείς πάντα του λέγαμε ότι μπορεί κάτι να συμβεί», λένε στο Star

Αγωνιώδεις έρευνες από εναέρια και επίγεια μέσα για τον εντοπισμό του πιλότου μονοκινητήριου αεροσκάφους, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν εδώ και δύο μέρες.

Αγωνία για τον αγνοούμενο πιλότο- Στη Λάρισα το τελευταίο στίγμα του

Ελικόπτερα, πυροσβέστες και κάτοικοι των χωριών στη Λάρισα όπου έδωσε το τελευταίο στίγμα ο 62χρονος «χτενίζουν» την περιοχή για να τον βρουν.

Οι πυροσβέστες αξιοποιούν κάθε μαρτυρία που έχουν στα χέρια τους. Στο Μαυροβουνι, μια δύσβατη περιοχή, ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή κάθε σημείο για τον 62χρονο αγνοούμενο με drones.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε μάρτυρας στην ανταποκρίτρια του Star Δήμητρα Τζιότζιου, ακούστηκε ένα αεροπλάνο να περνά πάνω από το χωριό κατά τις 12.30 τη Δευτέρα και μετά χάθηκε.

Κραυγή αγωνίας από τους συγγενείς του πιλότου που αγνοείται

Ο πιλότος Σταύρος Τσιγάλογλου ξεκίνησε το ταξίδι του από την αερολέσχη Θήβας για τη Δράμα, μετά τον Μαραθώνιο που συμμετείχε, τη Δευτέρα με το μονοκινητήριο αεροπλάνο που είχε κατασκευάσει μόνος του. Ενώ βρισκόταν πάνω από το χωριό Χάλκη στη Λάρισας, μίλησε με φίλο του. Αυτή ήταν και η τελευταία επικοινωνία που είχε. 

Η αδελφή της γυναίκας του μίλησε στον Αλέξανδρο Γύγο για το μεράκι του και την αγάπη για τα αεροπλάνα, αλλά και τις διαρκείς προειδοποιήσεις τους για τους κινδύνους που υπήρχαν.

Εμείς πάντα του λέγαμε ότι μπορεί κάτι να συμβεί, εδώ λέγαμε τα αεροπλάνα τα σύγχρονα πέφτουν εσύ πώς δεν φοβάσαι; Δεν φοβόταν ήταν τολμηρός/ Αυτός το έφτιαξε το αεροπλάνο εδώ στο σπίτι του. Το κατασκεύασε.

Από την πλευρά της, η σύζυγος του πιλότου καταγγέλλει ότι τα μέλη της αερολέσχης ήξεραν από χθες ότι αγνοείται ο άνδρας της, αλλά δεν επικοινωνήσαν μαζί της. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.