Γιάννης Πάριος: Δικογραφία για τη συναυλία με τον απίστευτο συνωστισμό

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε αναγκαστεί να διακόψει την βραδιά

Βίντεο από τη συναυλία του Γιάννη Πάριου στη Θεσσαλονίκη - Κενρτικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου Star (4/10/21)

Μετά τις εικόνες συνωστισμού σε συναυλία του Γιάννη Πάριου στη Θεσσαλονίκη, το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου σχημάτισε αυτεπάγγελτα δικογραφία κατά των διοργανωτών. 

Θεσσαλονίκη: Εικόνες συνωστισμού σε συναυλία του Πάριου-Σταμάτησε τη βραδιά

Οι ιθύνοντες κατηγορούνται πως δεν τήρησαν τα περιοριστικά μέτρα κατά της μετάδοσης του κορωνοϊού στη συγκεκριμένη εκδήλωση. 
Είναι γεγονός πως οι συναυλίες σε ανοιχτούς χώρους επιτρέπονται παρά το μίνι lockdown στο οποίο έχει τεθεί η Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, οι θεατές οφείλουν να παραμένουν καθιστοί καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας. 

Κάτι τέτοιο δε συνέβη στη συναυλία του γνωστού τραγουδιστή, καθώς δεκάδες άτομα σηκώθηκαν και άρχισαν αν χορεύουν, χωρίς να κρατούν τις αποστάσεις, όταν άρχισαν να παίζουν νησιώτικα τραγούδια. Ο Γιάννης Πάριος παρακάλεσε το κοινό να επιστρέψει στις θέσεις του, κάτι που δε συνέβη, και αναγκάστηκε να διακόψει τη συναυλία. 

Την ίδια ώρα, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα και για μία ακόμα συναυλία που δόθηκε ένα 24ωρο νωρίτερα στο Θέατρο Συκεών, στη Θεσσαλονίκη.

Αφορμή αποτέλεσαν δημοσιεύματα για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων σε συναυλία που έδωσε καλλιτέχνης της ραπ μουσικής. Τη σχετική έρευνα ανέλαβε στο αστυνομικό τμήμα Νεάπολης - Συκεών.