Γυναικοκτονία Ρόδος: Όταν η Ντόρα έπινε το «αθάνατο νερό» στην Ικαρία

Τι είχε πει στην αδελφή του πρώην συντρόφου της

Η δολοφονία της 31χρονης Ντόρας στη Ρόδο από τον πρώην σύντροφό της συγκλόνισε την Ελλάδα, καθώς ήταν η ενδέκατη γυναικοκτονία τους τελευταίους εννέα μήνες. 

Σήμερα η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» πρόβαλε ένα βίντεο στο οποίο η Ντόρα έκανε δηλώσεις στην εκπομπή από την Ικαρία, όπου περνούσε τις διακοπές της. 

Γυναικοκτονία Ρόδος: Είχε νοικιάσει αυτοκίνητο και παρακολουθούσε τη Ντόρα

Ήταν το 2019, η ρεπόρτερ της εκπομπής είχε συναντήσει την εκπαιδευτικό μαζί με μια φίλη της στον Ξυλοσύρτη, όπου η άτυχη κοπέλα δοκίμασε το φημισμένο «αθάνατο νερό», το οποίο οι Ικαριώτες υποστηρίζουν ότι χαρίζει μακροζωία. 

Η 31χρονη εκπαιδευτικός

Γυναικοκτονία Ρόδος: Ανατριχιαστική η μήνυση της πρώην συζύγου του 40χρονου

«Άγχος, ρολόι και ταλαιπωρία δεν χωρούν στην Ικαρία», είχε πει τότε το γελαστό κορίτσι και δοκιμάζοντας το νερό είχε προσθέσει: «Τέλειο το νερό, δροσερό, δεν καταλαβαίνεις κάποια διαφορά στη γεύση».

Ρόδος: Τι είχε πει η 31χρονη στην αδελφή του πρώην συντρόφου της

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η μητέρα της Ντόρας αποκαλύπτοντας πως η αδελφή του 40χρονου είχε παρέμβει κάποιες φορές πριν το ζευγάρι χωρίσει, προσπαθώντας να συνετίσει τον αδελφό της που ζήλευε την 31χρονη παθολογικά. 

Γυναικοκτονία Ρόδος: Θρήνος στην κηδεία της Δώρας

«Τι κάνεις; Η Ντόρα είναι ελεύθερος άνθρωπος. Θέλει τον χώρο της», φέρεται να του είχε πει, σύμφωνα με τη μητέρα της Ντόρας. 

Όταν μάλιστα η 31χρονη χώρισε τον 40χρονο είπε στην αδελφή του: 

Γυναικοκτονία Ρόδος: «Δε σου άξιζε, Ντορούλι» - Το αντίο της αδελφής της

«Δε θα κινηθώ νομικά. Το μόνο που θέλω είναι να μείνει μακριά μου. Να μην βρεθεί μπροστά μου. Θα χρειαστεί βοήθεια ψυχολόγου γιατί δεν είναι καλά».