Θρήνος στη Σπάρτη: Τροχαίο για 22χρονη που πήγαινε στον τάφο της μαμάς της

Η οικογένεια της άτυχης Σεβαστής ζητά απαντήσεις

Το ρεπορτάζ της Μαρίας Αλεβιζοπούλου για τον θάνατο της 22χρονης Σέβης από την Σπάρτη/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (23/09/21)

Βυθισμένη στο πένθος είναι η τοπική κοινωνία της Σπάρτης, από το χαμό της μόλις 22 ετών Σεβαστής μετά από τροχαίο. Η οικογένεια ζητά απαντήσεις για τις ακριβείς συνθήκες, κάτω από τις οποίες, χάθηκε τόσο πρόωρα, το πανέμορφο κορίτσι τους. 

Κρήτη: Με ριζίτικα αποχαιρέτησαν τους δύο νέους που ξεψύχησαν στην άσφαλτο

H τραγική ειρωνεία είναι πως το τροχαίο συνέβη την ώρα που η όμορφη Σέβη κατευθυνόταν προς το νεκροταφείο, όπου είναι θαμμένη η μητέρα της. Η άτυχη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή στην Εθνική οδό Σπάρτης-Σκάλας, όταν η μηχανή που οδηγούσε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, το οποίο ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Η Σέβη σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά. Ωστόσο, όπως προέκυψε από την προανάκριση , στο δυστύχημα ενεπλάκη και δεύτερο ΙΧ. Το οδηγούσε ένας άνδρας 56 ετών , ο οποίος πέρασε πάνω από την τραυματισμένη κοπέλα. Τώρα, η οικογένεια της 22χρονης, προσπαθεί να μάθει τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, ζητώντας δικαίωση για το κορίτσι, που χάθηκε τόσο πρόωρα.