Τροχαίο MadClip: Εμπλέκεται δεύτερο όχημα; Εξετάζονται οι κάμερες ασφαλείας

«Έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα» λένε αυτόπτες μάρτυρες

Ο σπαραγμός του ράπερ Light για τον θάνατο του Mad Clip - Video Ant1

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το υπερπολυτελές όχημα του γνωστού trapper Mad Clip έπεσε πάνω σε κολόνα στη Βουλιαγμένη με αποτέλεσμα τον θάνατό του, διερευνούν οι Αρχές.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν πληροφορίες ότι η αστυνομία αναζητά ένα ακόμα πολυτελές όχημα, το οποίο φέρεται να βρισκόταν στο σημείο την ώρα του δυστυχήματος. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν εντοπίσει ούτε το όχημα ούτε τον οδηγό του.

Ο Πήτερ Αναστασόπουλος, όπως ήταν το πραγματικό όνομα του 34χρονου, έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Πέμπτης, σκορπίζοντας θλίψη σε συγγενείς και φίλους αλλά και τους φανς του. 

Νεκρός σε τροχαίο ο τράπερ Mad Clip - Δείτε εικόνες από το σημείο

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο τραγουδιστής έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα άνω των 150 χιλιομέτρων, όταν άρχισε να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Ο άτυχος 34χρονος προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού ακριβώς στην πόρτα του οδηγού, με αποτέλεσμα οι πυροσβέστες να χρειαστούν δύο ώρες για τον απεγκλωβισμό του.

Το αυτοκίνητο του Mad Clip έπεσε πάνω σε κολόνα φωτισμού και έχασε τη ζωή του / NDP

Τα τρία σημεία που εξετάζουν οι Αρχές

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας ψάχνουν απαντήσεις σε τρία σημεία που θα ρίξουν φως στα αίτια του δυστυχήματος. Αρχικά, θέλουν να ξεκαθαρίσουν το εάν εμπλέκεται άλλο όχημα στο τροχαίο, που να ανάγκασε τον τραγουδιστή να κάνει κάποιον ελιγμό για να το αποφύγει. Απαντήσεις σε αυτό το σενάριο θα δώσουν οι κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή.

Εικόνα από το σημείο όπου προσέκρουσε το πολυτελές όχημα του Mad Clip / NDP

Όπως αναφέρουν οι πρώτοι αυτόπτες μάρτυρες, είδαν το αυτοκίνητο του δημοφιλούς τραγουδιστή να περνά με πολύ μεγάλη ταχύτητα τη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Σκοτώθηκε ο Mad Clip: Οι τελευταίες αναρτήσεις πριν το τροχαίο

Δεύτερον, θα εξετάσουν αν το αυτοκίνητο παρουσίασε κάποια βλάβη, που είχε ως τραγική κατάληξη να χάσει τον έλεγχό της ο 34χρονος trapper. Για τον λόγο αυτό, θα οριστεί πραγματογνώμονας που θα ερευνήσει το διαλυμένο πλέον όχημα, τα συστήματα ασφαλείας του και την κατάσταση του οδοστρώματος.

Συντρίμμια από το πολυτελές όχημα του Mad Clip λίγες ώρες μετά το τροχαίο δυστύχημα / NDP

Τέλος, αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής αλλά και των τοξικολογικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν ο Mad Clip είχε καταναλώσει αλκοόλ.