Γλυκά Νερά: Στους γονείς της Καρολάιν η επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Αφαιρείται από τον πιλότο ο γονική μέριμνα

Στην οικογένεια της Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά από τον 33χρονο σύζυγό της, θα δοθεί η προσωρινή επιμέλεια της μόλις ενός έτους κόρης της, Λυδίας, μετά από την απόφαση της εισαγγελέως ανηλίκων. 

Γλυκά Νερά: Το τηλεφώνημα του πιλότου στη μητέρα της Καρολάιν

Η Εισαγγελία Ανηλίκων αποφάσισε έχοντας ως γνώμονα τη διασφάλιση της ομαλής σωματικής και ψυχικής διάπλασης του παιδιού.

Με αυτό το πρίσμα αποφασίστηκε να διαβιβαστεί ο φάκελος στην Εισαγγελία Βόλου, η οποία θα παρακολουθεί την άσκηση της καλής επιμέλειας στην ενός έτους Λυδία.

Γλυκά Νερά: Ο πιλότος είπε στη μητέρα της Καρολάιν να πληρώσει το φέρετρο

Γλυκά Νερά: Αφαιρείται προσωρινά η γονική μέριμνα από τον πιλότο 

Από τον 33χρονο πατέρα της, ήδη κρατούμενο για την δολοφονία της Καρολάιν στις φυλακές Κορυδαλλού, αφαιρείται προσωρινά και η γονική μέριμνα.

Η οικογένειά του, βάση της εισαγγελικής διάταξης, θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει το μωρό πέντε ημέρες τον μήνα 10:00 το πρωί με 14:00 το μεσημέρι στην Αλόννησο και μόνο.

Γλυκά Νερά: «Πήγε στην Κρήτη έναν μήνα πριν για να νοικιάσει σπίτι»

Και οι δύο πλευρές μπορούν να προσφύγουν κατά της διάταξης εντός 30 ημερών, ενώ και η εισαγγελική αρχή είναι υποχρεωμένη μέσα στο ίδιο διάστημα να εισάγει την υπόθεση στο δικαστήριο, το οποίο σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα κρίνει οριστικά το θέμα της επιμέλειας του μωρού.