Αγία Μαρίνα: Στην Ευελπίδων οι δύο νεαροί για την επίθεση στην 26χρονη

Αναβλήθηκε για τις 22 Ιουνίου η δίκη - Τι κατέθεσε η κοπέλα

Αναβλήθηκε για τις 22 Ιουνίου η δίκη για τους δύο αλλοδαπούς, πακιστανικής καταγωγής, που φέρονται να επιτέθηκαν μαζί με άλλους τέσσερις ομοεθνείς τους σε 26χρονη, στην παραλία της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου. 

Η υπόθεση ήταν να εκδικαστεί σήμερα, αλλά το δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή της δίκης, για να καταθέσει και η κοπέλα που έπεσε θύμα της παρενόχλησης. 

Αγία Μαρίνα: «Είχα παγώσει» - Συγκλονίζει η 26χρονη που δέχθηκε επίθεση

Στη γραπτή της κατάθεση η 26χρονη, της οποίας ο σύζυγος είναι επίσης πακιστακινής καταγωγής, υποστήριξε ότι αναγνωρίζει ανεπιφύλακτα τους δύο κατηγορούμενους ως παρόντες, αλλά όχι ότι ήταν αυτοί που την παρενόχλησαν σεξουαλικά.

Στους δύο συλληφθέντες ασκήθηκε χθες ποινική δίωξη για «απλή συνέργεια σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων που μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο» σε βαθμό πλημμελήματος.

Παραλία Αγίας Μαρίνας: Ποινική δίωξη για την επίθεση στην 26χρονη

Τι υποστήριξαν οι κατηγορούμενοι - Την αθώωσή τους ζήτησε ο Εισαγγελέας

Οι δύο κατηγορούμενοι υποστήριξαν ότι είχαν πάει για μπάνιο στην Αγία Μαρίνα όταν συνάντησαν τους ομοεθνείς τους και κάθισαν να γευματίσουν όλοι μαζί. Όταν αντιλήφθηκαν ότι πήγε να γίνει επεισόδιο με την 26χρονη, έφυγαν καθώς ο ένας από τους δύο δεν είχε νομιμοποιητικά έγγραφα. 

Ο Εισαγγελέας ζήτησε την αθώωσή τους, ωστόσο οι δύο αλλοδαποί κρατούνται για διοικητικούς λόγους, ο ένας για παράνομη είσοδο στη χώρα και ο άλλος επειδή φιλοξενεί έναν παράνομο μετανάστη.

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν οι δύο Πακιστανοί που συνελήφθησαν για την επίθεση στην 26χρονη γυναίκα στην Αγία Μαρίνα- ρεπορτάζ Αλήθειες με τη Ζήνα

Η πρωτόγνωρη επίθεση στην Αγία Μαρίνα έγινε το απόγευμα της Κυριακής 6/6. Η 26χρονη κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από ομάδα έξι ανδρών, ενώ περίμενε τον σύζυγό της στο πάρκινγκ της παραλίας. Την πλησίασαν και την τραβούσαν βίντεο, ενώ κάποιος από αυτούς της έσκισε την μπλούζα. Εκείνη έβαλε τις φωνές και το έβαλαν στα πόδια.

«Δεν έχω ιδέα ποιοι είναι. Πιστεύω ότι εάν δεν ήταν εκεί ο άντρας μου προφανώς θα έκαναν και κάτι ακόμα γιατί οι διαθέσεις τους ήταν άγριες. Νομίζω ότι δεν έχω νιώσει πιο άσχημα στην ζωή μου. Γιατί νιώθεις ανήμπορος στην κατάσταση με έξι άτομα γύρω σου απλά να βλέπεις ότι … δεν ξέρεις τι πρόκειται να γίνει την επόμενη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά η κοπέλα, μιλώντας χθες στο Mega.