Εξαφάνιση Άνθη: Βρέθηκε σορός που έχει τα ίδια τατουάζ με τον αγνοούμενο

Ραγδαίες οι εξελίξεις - Αποκλείει την αυτοκτονία ο αδερφός του

Θρίλερ με την εξαφάνιση του Στάθη Άνθη. Βρέθηκε σορός με τατουάζ που τον «φωτογραφίζουν». Πηγή/βίντεο Mega

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του Στάθη Άνθη, αδερφού του ηθοποιού Δημήτρη Άνθη που τα ίχνη του χάθηκαν από το ξενοδοχείο στο οποίο εργαζόταν στην Αγγλία στις 8 Μαρτίου.

Ψυχολογικό ράκος ο Δημήτρης Άνθης λόγω της εξαφάνισης του αδελφού του

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, τις τελευταίες ώρες φέρεται να βρέθηκε η σορός ενός άνδρα από την Ακτοφυλακή στον κόλπο του Μπίγκμπερι στην Βρετανία που έχει ίδια τατουάζ με τον εξαφανισμένο Στάθη: ένα τατουάζ σε σχήμα καρδιάς στο στήθος και ένα στη δεξιά γάμπα. 

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του Στάθη Άνθη από την υπηρεσία που ασχολείται με εξαφανίσεις στην Αγγλία.

Ο Γιώργος, ο τρίτος αδερφός του Δημήτρη και του Στάθη Άνθη, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» ανέφερε ότι το εσώρουχο που φέρει η σορός είναι της ίδιας σειράς με αυτά που συνήθιζε να φοράει ο αδερφός του και ανέφερε ότι χθες, μέσω του συνηγόρου του, έστειλε στις Βρετανικές Αρχές μια σειρά από καίριες ερωτήσεις στις και αιτήματα, καθώς εάν αποδειχθεί ότι η σορός είναι του αδελφού του, τότε θα ζητήσει να γίνει έρευνα για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Σταύρος Γεωργίου κατηγόρησε τις βρετανικές αρχές που έκαναν από την αρχή σενάρια περί αυτοκτονίας. Από την πλευρά του, ο Γιώργος Άνθης απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτοκτονίας του αδελφού του, αναφέροντας ότι ήταν σε καλή κατάσταση και ότι έκανε σχέδια για το μέλλον.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στάθης Άνθης, γνωστός ως «Stan» τελευταία φορά εθεάθη στο ξενοδοχείο Burgh Island στην παραθαλάσσια περιοχή Bigbury-on-Sea, όπου δούλευε. Οι αρχές του Kingsbridge ανέφεραν, μάλιστα, ότι έφυγε από το δωμάτιό του στις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας σε «αγχώδη» κατάσταση.

Η ανάρτηση της αστυνομίας του Kingsbridge για την εξαφάνιση του Στάθη Άνθη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.