Δολοφονία Μακρή: Μάρτυρας δίνει άλλοθι στον κατηγορούμενο

Συνεχίζεται η δίκη για τη μαφιόζικη επίθεση

Συνεχίζεται η δίκη για την μαφιόζικη εκτέλεση στον επιχειρηματία Γιάννη Μακρή στη Βούλα που έγινε έξω από το σπίτι του το 2018. 

Ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία Μακρή - Ξέσπασε η σύζυγός του

Από χθες έχουν αρχίσει να καταθέτουν μάρτυρες υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων. Χθες 17 μήνες μετά τη σύλληψη των δραστών, εμφανίστηκε μία γυναίκα η οποία ισχυρίστηκε πως τη μέρα του φόνου βρισκόταν με τον έναν από τους δύο κατηγορούμενους σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Σε ερωτήσεις που της έκαναν σχετικά με το “γιατί εμφανίστηκε τόσο αργά και έδωσε άλλοθι στον έναν κατηγορούμενο" εκείνη ισχυρίστηκε πως ήταν αρραβωνιασμένη και δεν ήθελε να το αποκαλύψει, ενώ τώρα δεν έχει πρόβλημα γιατί χώρισε. Αυτό βέβαια η πολιτική αγωγή το χαρακτήρισε «ψευδές άλλοθι» και είπε πως κάτι τέτοια γίνονται μόνο σε τουρκικά σήριαλ.  

Δολοφονία Μακρή: «Επαγγελματίας εκτελεστής ο δολοφόνος»

Όπως τόνισε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star ο Κωνσταντίνος Γεώργιζας, κατέθεσε επίσης και η μητέρα των δύο κατηγορούμενων η οποία ισχυρίστηκε πως τα παιδιά της αποκλείεται να έκαναν τέτοιο πράγμα και πως ήρθαν στην Ελλάδα για να ανοίξουν επιχείρηση. Η σύζυγος του βασικού κατηγορούμενου ανέφερε πως έναν μήνα πριν είχαν φέρει στον κόσμο το παιδάκι τους και έτσι δεν είχε λόγο να κάνει αυτή την πράξη. Τη σκυτάλη πήρε ο τεχνικός σύμβουλος των δύο κατηγορουμένων ο οποίος ανέλυσε τις φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος και είπε πως ο δράστης ήταν πιο κοντός από τον κατηγορούμενο.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ