Σε δομή φιλοξενίας και ο αδελφός της Μαρκέλλας - «Τον ζήτησε η 10χρονη»

Πρόκειται για τον 4χρονο ετεροθαλή αδελφό της

Απρόσμενη εξέλιξη στην υπόθεση απαγωγής της 10χρονης στην Τούμπα. Εκτός από το κοριτσάκι που βγήκε από το νοσοκομείο και με απόφαση εισαγγελέα οδηγήθηκε σε δομή φιλοξενίας, από το σπίτι απομακρύνθηκε και το μικρό αδερφάκι της, ένα αγοράκι τεσσάρων ετών. 

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε η Μαρκέλλα

Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ενώ η μικρούλα πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο μετά από 10 ημέρες δεν πήγε σπίτι της αλλά μεταφέρθηκε σε δομή φιλοξενίας. Εκεί μάλιστα μεταφέρθηκε και ο 4χρονος ετεροθαλής αδερφός της. Θα φιλοξενηθούν προσωρινά στη δομή μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης για το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωναν. 

H δικηγόρος της οικογένειας της Μαρκέλλας, Ανθούλα Ανάσογλου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star υποστηρίζει ότι μεταφέρθηκε στην ίδια αυτή η πληροφορία από τον αδελφό της Μαρκέλλας και θα ζητήσει από τις δικαστικές αρχές να κληθεί να καταθέσει. Η κ.Ανάσογλου, μετά και τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της 33χρονης, εκτιμά ότι η κατηγορούμενη δεν ενήργησε μόνη της. Όσον αφορά για τη φιλοξενία της 10χρονης και του αδελφού της σε δομή, η δικηγόρος απαντά:

«Είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψει στη γειτονιά του τώρα το παιδί. Υποθέτω ότι οι παιδοψυχολόγοι σκέφτηκαν ότι μέχρι να ξεχαστεί η υπόθεση, να απαλύνει τις απαντήσεις του αλλά και η γύρω κοινωνία να ξεχάσει το συμβάν». «Τον αδελφό της πρέπει να τον ζήτησε η ίδια η ανήλικη. Η μητέρα τους είναι σε κατάσταση σοκ…» κατέληξε η κ.Ανάσογλου.

Η 33χρονη κατηγορούμενη για την υπόθεση, της οποίας τα στοιχεία δημοσιοποιήθηκαν χθες, αναμένεται να μεταφερθεί στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της θα καταθέσει αίτημα για να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού. 

«Φοβάται για τη ζωή και τη σωματική της ακεραιότητα και επίσης γιατί προκαταβολικά η κοινωνία έσπευσε να την καταδικάσει πριν ακόμη εμφανιστεί στο δικαστήριο και ενώ είναι σε εξέλιξη η έρευνα» υποστηρίζει ο δικηγόρος της, Βασίλης Νουλέζας. 

Ο 25χρονος αδερφός της σε μια καταγγελία βόμβα αποκαλύπτει ότι στην υπόθεση εμπλέκονται κι άλλα άτομα, δίνοντας στις έρευνες της αστυνομίας έναν νέο δρόμο. 

Αδελφός Μαρκέλλας: «Δεν είναι άρρωστη, είναι παιδόφιλη»

«Η Μαρκέλλα ξέρει πολλά. Όσο περνάνε οι μέρες έρχονται εικόνες η μία πίσω από την άλλη. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί σέβομαι την έρευνα. Θα σας πω μόνο ένα πράγμα. Η Μαρκέλλα δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτή τη γυναίκα» λέει ο Χρήστος. 

Η εντολέας μου διαβεβαίωσε κατηγορηματικά και εμένα και την ανακρίτρια ότι ενήργησε μόνη της και πρόθεση της ήταν να φιλοξενήσει, να περιθάλψει να δώσει αγάπη και στοργή ανεξάρτητα αν από ένα σημείο και μετά φέρθηκε παραβατικά και της χορήγησε το ηρεμιστικό» επιμένει ο δικηγόρος της 33χρονης. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star