Αδελφός Μαρκέλλας: «Δεν είναι άρρωστη, είναι παιδόφιλη»

Απολογείται σήμερα η 33χρονη

Οργισμένος είναι ο αδελφός της μικρής Μαρκέλλας για τη στάση που κρατά η 33χρονη, η οποία κατηγορείται για την αρπαγή της αδελφής του έξω από το σχολείο της στην Τούμπα Θεσσαλονίκης. 

Υπόθεση Μαρκέλλας: Η πλευρά της 33χρονης πρότεινε εξωδικαστικό συμβιβασμό

Ο νεαρός ήρθε τετ α τετ με την γυναικά χθες έξω από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης και ξέσπασε μπροστά της. Δεν έκρυψε επίσης την οργή του για τις αναρτήσεις που κάνει στο Facebook ο δικηγόρος της, Βασίλης Νουλέζας. 

Γιαγιά Μαρκέλλας: «Τη μέρα που την άρπαξαν είχα κακό προαίσθημα»

«Ήρθαμε τετ α τετ κατά λάθος στα δικαστήρια. Δεν συγκρατήθηκα. Της είπα πως θα πληρώσει γι’ αυτό που έκανε. Θα αποδοθεί δικαιοσύνη», είπε ο 25χρονος Χρήστος στο Mega.

Όσον αφορά στις αναρτήσεις του δικηγόρου της για τα χάπια που φέρεται να χορήγησε η 33χρονη στην αδελφή του είπε:

Μαρκέλλα: Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο πήρε η 33χρονη

Ανεβάζει στο facebook για τα χάπια και λέει ότι δεν έγινε κάτι και ότι όλοι οι άνθρωποι παίρνουν τα συγκεκριμένα χάπια, ενώ μιλάμε για ένα 10χρονο.

Ο Χρήστος δεν έκρυψε επίσης το θυμό και την αγανάκτησή του για τους ισχυρισμούς της κατηγορούμενης ότι είναι άρρωστη. 

«Δεν είναι άρρωστη, είναι παιδόφιλη. Το δήλωσε και η ίδια και κάποια πράγματα δεν τα λες και τα ξελές. Το είμαι παιδόφιλος και τελικά δεν είμαι παιδόφιλος και είμαι άρρωστος έχει μεγάλη διαφορά», σημείωσε.

Μαρκέλλα: Ψυχολογικό… «ράκος» δηλώνει η 33χρονη που απολογείται σήμερα

Αναφορικά με τις καταγγελίες του κ. Κούγια, ότι του πρότεινε ο συνήγορος της 33χρονης εξωδικαστικό συμβιβασμό, ο αδελφός της Μαρκέλλας αναρωτήθηκε πού βρήκε τόσα χρήματα η συγκεκριμένη γυναίκα. 

«Πώς γίνεται αυτή η γυναίκα που δεν εργάζεται, που είπε ότι εκδιδόταν για τα χρήματα να βρίσκει αυτό το ποσό και να ζητά από την πληγωμένη οικογένειά μας εξωδικαστικό συμβιβασμό», είπε και εξέφρασε τις υποψίες του ότι πίσω από αυτήν κρύβεται ένα ευρύ κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. 

Αδερφός Μαρκέλλας: «Ελπίζω να γυρίσει γρήγορα σπίτι»

Εντωμεταξύ, σήμερα θα οδηγηθεί στον ανακριτή η 33χρονη, ώστε να απολογηθεί για όσα κατηγορείται. Χθες εμφανίστηκε στα δικαστήρια, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί και υποστήριξε πως δεν είναι καλά ψυχολογικά και σκέφτεται να κάνει κακό στον εαυτό της. 

Ο συνήγορός της ζήτησε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, ενώ οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες κάνουν φύλλο και φτερό τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και το κινητό της, τα οποία επιχείρησε να καταστρέψει λίγο πριν συλληφθεί. 

Υπόθεση Μαρκέλλας: Tης έδωσε κοκαΐνη για να την ξυπνήσει

Από τα τέσσερα κακουργήματα και τα δύο πλημμελήματα για τα οποία κατηγορείται, η ίδια δεν αποδέχεται την αρπαγή ανηλίκου και την ασέλγεια.