Συγκλονιστική μαρτυρία: Είχαν βάλει στη 10χρονη Μαρκέλλα χειροπέδες!

Την κρατούσε μία άγνωστη γυναίκα σε σκοτεινό δωμάτιο

Για καθυστέρηση της αστυνομίας στην υπόθεση της μικρής Μαρκέλλας κάνει λόγο ο Πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και τον Δημήτρη Βενιέρη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης της 10χρονης Μαρκέλλας από τη Θεσσαλονίκη. Μετά από τρία 24ωρα, το κοριτσάκι, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης καθώς επέστρεφε από το σχολείο της, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί κοντά σε βενζινάδικο στην περιοχή της Καλαμαριάς. Όπως είπε το παιδί που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, την κρατούσε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο μία άγνωστη γυναίκα που φορούσε συνεχώς κουκούλα. Το κοριτσάκι θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ έρευνες γίνονται για τον εντοπισμό των δραστών αυτής της απίστευτης υπόθεσης αρπαγής.

Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα στη Θεσσαλονίκη- «Θέλω να πάω σπίτι μου»

Συγκλονίζει η μαρτυρία της Κατερίνας Σεραφημίδου, της γυναίκας που βρήκε μαζί με τον Γιώργο Οικονόμου τη 10χρονη Μαρκέλλα. Ο κ. Οικονόμου πήγε να καλέσει την αστυνομία, μόλις κατάλαβε ότι επρόκειτο για το κοριτσάκι που αναζητείτο. Μέχρι να φτάσει η ΕΛ.ΑΣ, παρέα στη 10χρονη έκανε η κ.Σεραφημίδου, η οποία προσπαθούσε να καθησυχάσει το παιδί. 

Η μαρτυρία της κ.Σεραφημίδου στο thestival

Μου είπε ότι την είχαν με χειροπέδες και μου έδειξε τα σημάδια στα χέρια της

«Το παιδί ήταν σε κατάσταση σοκ κι έκλαιγε. Ζητούσε τη μαμά της συνέχεια. Είπε ότι την άφησε πιο κάτω η γυναίκα που την είχε πάρει και της έδωσε 30 ευρώ για να μη μιλήσει. Μου είπε ότι την είχαν με χειροπέδες και μου έδειξε τα σημάδια στα χέρια της. Ανέφερε ότι την πείραξαν και ότι πονούσε» περιγράφει η μάρτυρας, που μίλησε με το παιδί.

Όταν δε, η κ. Σεραφημίδου της είπε «σε ψάχναμε μέρες», το κοριτσάκι απάντησε ότι χάθηκε σήμερα το πρωί. Περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση αναμένεται να δώσει η αστυνομική έρευνα.

Κώστας Γιαννόπουλος: «Υπήρξε καθυστέρηση από πλευράς της αστυνομίας»

«Υπήρξε μία καθυστέρηση από πλευράς της αστυνομίας στην υπόθεση της μικρής Μαρκέλλας», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και τον Δημήτρη Βενιέρη, ο Πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος.

Έδιωξαν τη μητέρα, διώχνεις τη μητέρα ενός δεκάχρονου κοριτσιού, που δεν έχει γυρίσει στο σπίτι του; Αν ήταν το δικό σου το παιδί θα το έκανες αυτό;

«Η μητέρα πήγε στο τμήμα γύρω στις 5 το απόγευμα, την διώξανε λέγοντας ότι με κάποιες φίλες της θα είναι κτλ, μας πήρε τηλέφωνο και εμείς τη γυρίσαμε πίσω, απαιτήσαμε να γίνει άμεσα η διαδικασία που ορίζεται από το Υπ. Προστασίας του Πολίτη, από το πρωτόκολλο συνεργασίας που έχουμε και από την ώρα που επέστρεψε η γυναίκα, μέχρι να φτάσει στο σημείο ο κ. Διοικητής εκεί να κινητοποιήσει τη διαδικασία, έφτασε στο σημείο να νυχτώσει και να μην έχει βγει το amber alert» δήλωσε ο Κώστας Γιαννόπουλος.

«Μίλησα με τον ίδιο τον Διοικητή, δεν μας έδιναν καν το όνομά του (αξιωματικού υπηρεσίας). Είναι άνθρωποι που δημιουργούν πρόβλημα στον πολίτη και τον κάνουν να αισθάνεται σκουπίδι. Πρώτη φορά καταγγέλλουμε κάτι τέτοιο…

Χρειάστηκε να πάρω τον Αρχηγό, ο οποίος έδωσε εντολή στον αστυνομικό διευθυντή Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αναλάβει και αμέσως έγιναν όλες οι διαδικασίες, που έπρεπε να γίνουν από τις πρώτες ώρες» κατέληξε ο κ. Γιαννόπουλος.