Πατέρας καπετάνιου: «Εγώ πιστεύω ότι αυτή το έκανε»

Συνεχίζεται η απολογία της χήρας του καπετάνιου από την Κοιλάδα

Συνεχίζεται η απολογία της χήρας του καπετάνιου, η οποία έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του συζύγου της στην Κοιλάδα το 2014. 

Ο πατέρας και η αδερφή του καπετάνιου μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», με τον πρώτο να υποστηρίζει πως η νύφη του δεν είναι αθώα. «Εγώ πιστεύω ότι αυτή το έκανε. Θέλω να μπει ισόβια. Αυτά τα κλάματα τα ξέρουμε», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του καπετάνιου, αναφερόμενος στη συγκίνηση της χήρας κατά την απολογία της στο δικαστήριο.

Κοιλάδα: Τι είπε στην απολογία της η χήρα του καπετάνιου

Σχετικά με τη δήλωση της χήρας ότι είναι άνθρωπος της εκκλησίας, ο πατέρας του θύματος υποστήριξε πως η γυναίκα δεν πήγαινε στην εκκλησία. Παράλληλα πρόσθεσε πως «με τον άνδρα της δεν τα πήγαιναν ποτέ καλά και τσακώνονταν».

Μάλιστα, ο πατέρας διέψευσε ότι το παιδί του είχε κάποιο πρόβλημα με την υγεία του, όπως ισχυρίστηκε στην απολογία της η σύζυγός του. 

Με τη σειρά της, η αδερφή του άτυχου καπετάνιου είπε ότι είναι ψέματα ότι αυτοκτόνησε. Αναφερόμενη στη σύζυγο του αδερφού της υποστηριξε πως παρόλο που την αγκάλιασαν, εκείνη δεν τους ήθελε. 

«Τον αδερφό μου τον ήθελε για τα χρήματα», είπε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε πως η κατηγορούμενη έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα και σε εκείνη, αλλά και στον πατέρα της.

Τι είπε στην απολογία της η χήρα του καπετάνιου

Όπως είπε η σύζυγος του καπετάνιου στην απολογία της, ο άνδρας της «δεν είχε και το καλύτερο όνομα στην Κοιλάδα», καθώς έλεγαν ότι είναι σπάταλος.

Σχετικά με τις εξωσυζυγικές σχέσεις που ακούστηκαν για τον σύζυγό της, η γυναίκα είπε ότι δεν ξέρει κάτι, αλλά δε θα δεχόταν να την απατούν και το αντίστροφο. Μάλιστα, υποστήριξε πως πρόκειται για «κατασκευάσματα». 

Στην ερώτηση για το ποια είναι η θέση της στην υπόθεση, η χήρα είπε ότι ο άνδρας της αυτοκτόνησε. «Ήταν σε περίοδο δύσκολη, ψυχολογικά ευάλωτος», κατέληξε. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»