17χρονος Ναύπακτος: «Δε θυμάμαι τίποτα, μετανιώνω που πήδηξα»

Τον είπαν «κότα» και πήδηξε από τον φάρο

Μετανιωμένος για την απερίσκεπτη πράξη του, να πηδήξει από τον φάρο στη Ναύπακτο δήλωσε ο 17χρονος που γλίτωσε από θαύμα, αφού κινδύνευσε η ζωή του. 

Ναύπακτος: «Σώθηκε από βέβαιο θάνατο» - Τι λένε οι γονείς του 17χρονου

«Δε θυμάμαι τίποτα. Έχω χτυπήσει στη μέση μου και λίγο στο πόδι. Έχω μετανιώσει για ό,τι έγινε», είπε στο Mega ο 17χρονος. 

Ο νεαρός είπε πως πολλοί βάζουν στοιχήματα με χρήματα και πηδάνε από τον φάρο, ωστόσο στη δική του περίπτωση δεν υπήρξε τέτοιο στοίχημα. 

Ναύπακτος: 17χρονος «βούτηξε» από τον φάρο και έπεσε στο τσιμέντο

«Ο γιος μου το έκανε γιατί κάποιος υποτιθέμενος φίλος του έλεγε: "είσαι κότα εάν δεν πέσεις, είσαι κότα, είσαι κότα”. Οι ηλικίες αυτές των 17 – 18 ετών είναι λίγο περίεργες. Για να μη θίξουν τον ανδρισμό του έκανε ό,τι έκανε», είπε η μητέρα του. 

Πρόσθεσε μάλιστα ότι πάρα πολύ συχνά νεαροί πηδάνε από το συγκεκριμένο σημείο στη θάλασσα, ενώ ευχαρίστησε τους γιατρούς και τους απλούς πολίτες που έσπευσαν να βοηθήσουν το παιδί της μετά την πτώση του.