Μάνη: Μαρτυρία «καίει» τον παππού της 12χρονης

Η ίδια έχει καταγγείλει τον κατά συρροή βιασμό της από ιερέα

Απίστευτες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ενός 12χρονου κοριτσιού στη Μάνη από τον ιερέα σύντροφο της μητέρας της. Στο κάδρο μπαίνει πλέον και ο παππούς του κοριτσιού, ο οποίος κατηγορείται επίσης για βιασμό της ίδιας του της εγγονής, ενώ η γιαγιά, φέρεται να γνώριζε τον εφιάλτη που περνούσε το παιδί. 

Ιερέας κατηγορείται ότι ασελγούσε στη 12χρονη κόρη της συντρόφου του

Η 12χρονη τον περασμένο Φεβρουάριο, κι ενώ φιλοξενούταν στο «Χαμόγελο του Παιδιού», αποκάλυψε πως έπεσε θύμα κατ’ επανάληψη βιασμού από τον ιερέα σύντροφο της μητέρας της. 

Η κατάθεση της 12χρονης για την ασέλγεια από τον Ιερέα στη Μάνη

Το παιδί στην κατάθεσή του, που έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ισχυρίστηκε πως ο σύντροφος της μητέρας του μια μέρα την πλησίασε χωρίς να φορά παντελόνι και εσώρουχο, την έγδυσε και τη βίασε. Η μητέρα του τους έπιασε στο κρεβάτι και χτύπησε το κοριτσάκι. 

Η 12χρονη για τον ιερέα: «Μας βρήκε στο κρεβάτι η μαμά και με χτύπησε»

Αποκάλυψε επίσης ότι είχε πέσει θύμα βιασμού και από τον παππού του.

Ο ιερέας, ο οποίος είναι προφυλακισμένος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι ουδέποτε άγγιξε το κορίτσι ερωτικά. Υποστηρίζει επίσης πως η κατάθεση της 12χρονης είναι προκατασκευασμένη και κατευθυνόμενη, φωτογραφίζοντας τον παππού της. 

«Δεν ασέλγησα εγώ στο κορίτσι!»: Η απολογία του ιερέα για τη 12χρονη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, κάτοικος της περιοχής, όπου μένει το κορίτσι με την οικογένειά του, κατέθεσε πως ο ιερέας του είχε εκφράσει τις υποψίες του, ότι ο παππούς είναι εκείνος που βίασε το παιδί. 

«Μου είπε “κοίτα να δεις που ο παππούς έχει κάνει πράγματα στη μικρή”, ότι την έβαζε στα πόδια του, δεν φορούσε ρούχα ούτε ο παππούς ούτε και η μικρή και ότι η γιαγιά του γνώριζε», κατέθεσε.

Ο δικηγόρος του ιερέα από την άλλη, Νίκος Ιωάννου υποστήριξε πως θα καταρρεύσουν οι κατηγορίες και θα αποδειχθεί η αθωότητα του πελάτη του. 

Ο παππούς από την πλευρά του αρνείται επίσης τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο στην εγγονή του. 

Παππούς 12χρονης: «Καλύτερα να είχα πεθάνει αν την είχα πειράξει»

«Δεν έχω πειράξει την εγγονή μου. Καλύτερα να είχα πεθάνει αν είχα κάνει αυτό το πράγμα,  Πιστεύω ότι ο ιερέας πείραξε το κορίτσι. Θέλουν να ρίξουν την ευθύνη σε εμένα, επειδή είμαι φτωχός», είχε δηλώσει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Τον Ιούνιο του 2019 η ανήλικη έδωσε και δεύτερη κατάθεση, στην οποία ισχυρίστηκε ότι τη χτυπούσαν η μητέρα της, ο παππούς της αλλά και ο ιερέας. Ζητούσε να τιμωρηθούν οι δύο άνδρες, λέγοντας πως δεν ήθελε να γυρίσει στο σπίτι της.

Η μητέρα τέλος του παιδιού ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν της είχε πει όσα περνούσε από τον ιερέα, κατέθεσε πως πιστεύει όσα λέει η κόρη της και ζήτησε την παραδειγματική του τιμωρία.