Μητσοτάκης: Η φωτογραφία στο Instagram και οι ευχές στην κόρη του, Σοφία

Για την ονομαστική της γιορτή

 H Σοφία Μητσοτάκη με τον αδελφό της Κωνσταντίνο  
Δείτε στο βίντεο στιγμιότυπα από την ορκωμοσία του Μητσοτάκη με την οικογένειά του στο πλευρό του

Στην κόρη του Σοφία, η οποία σήμερα έχει την ονομαστική της γιορτή, ευχήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μια κοινή τους φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram. 

Σοφία, Κωνσταντίνος και Δάφνη: Οι τρεις άγγελοι του Κυριάκου Μητσοτάκη

Περηφάνια στην οικογένεια Μητσοτάκη για το πτυχίο της Σοφίας

Ο πρωθυπουργός ανέβασε μια selfie τους, την οποία είχαν τραβήξει τον Ιούνιο στο Ηρώδειο, όπου είχαν παρακολουθήσει τη συναυλία των Jethro Tull. 

 

 

«Χρόνια πολλά Σοφάκι μου!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας και δεν ήταν λίγοι οι followers που έσπευσαν να του ευχηθούν για την κόρη του. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την κόρη του Σοφία στη συναυλία των Jethro Tull στο Ηρώδειο/ Φωτογραφία: Eurokinissi

Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη Σοφία Μητσοτάκη πήρε το πτυχίο της την άνοιξη από το αμερικανικό πανεπιστήμιο John Hopkins όπου σπούδαζε στη σχολή Δημόσιας Υγείας. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τα παιδιά του στην ορκωμοσία του/ Φωτογραφία: Eurokinissi

Τότε, η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη, είχε ανεβάσει μια φωτογραφία από την αποφοίτηση της Σοφίας, στην οποία απαθανατίζεται με την κόρη της και τον γιο της. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σχολιάσει την ανάρτηση, δηλώνοντας την αγάπη και την περηφάνια του: «Σοφάκι μας κάνεις τόσο υπερήφανους. Σε αγαπάμε πάρα πολύ!!»

 

 

Πλέον η Σοφία Μητσοτάκη εργάζεται σε έναν από τους μεγαλύτερους τραπεζικούς οργανισμούς του κόσμου, την Goldman & Sachs. Έχει ανοίξει τα φτερά της και γράφει τις σελίδες της ενήλικης ζωής της στην Αμερική.