Θάνατος 14χρονης στο λούνα παρκ: «Καλό ταξίδι μικρή μου σ’αγαπάω»

Τη Δευτέρα η κηδεία του άτυχου κοριτσιού

Σε βαρύ πένθος είναι η περιοχή του Αλμυρού μετά την τραγωδία στο λούνα παρκ. Η κηδεία της 14χρονης που σκοτώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, όταν εκσφενδονίστηκε από το παιχνίδι «χαλί», θα γίνει αύριο Δευτέρα, αφού γίνει πρώτα νεκροψία-νεκροτομή στη Θεσσαλονίκη.

Τραγωδία λούνα παρκ:Παρόμοιο ατύχημα το 2009- Μάνα 9χρονης: Είναι δολοφόνοι

Ιδιοκτήτρια λούνα παρκ: Πολύπειρος ο χειριστής–Δεν έχω την παραμικρή ευθύνη

Την ίδια ώρα, ο πόνος της οικογένειας, των συγγενών και των φίλων της 14χρονης μαθήτριας που θα πήγαινε φέτος στη Β’λυκείου , είναι απερίγραπτος.  Η Νίνα ήταν το μικρότερο από τα τρία παιδιά της οικογένειας, τον 18χρονο Παναγιώτη και τη 16χρονη Ευαγγελία.

«Καλό ταξίδι μικρή μου σ’αγαπάω»

Συγκινούν τα λόγια της αδελφής της στο facebook: «Καλό ταξίδι μικρή μου σ’αγαπάω».

«Καλό ταξίδι αγαπημένη μου ξαδερφούλα! τα λόγια είναι φτωχά. Καλό παράδεισο αστέρι μου» είναι τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα στο facebook.

Σταθερή η κατάσταση του πατέρα

Στη Στεφανιαία Μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου νοσηλεύεται από χθες ο πατέρας της 14χρονης, οδηγός φορτηγού σε τυροκομική μονάδα της περιοχής, ο οποίος εξαιτίας του σοκ που υπέστη και προβλήματος που ήδη αντιμετώπιζε με την καρδιά του, υπέστη έμφραγμα. Η κατάστασή του πάντως σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς οι εξετάσεις του δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό.