Το τελευταίο αντίο στον 30χρονο δικηγόρο που βρέθηκε νεκρός

Μυστήριο με τον θάνατό του – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Έγκλημα ή αυτοκτονία κρύβεται πίσω από το θάνατο του νεαρού δικηγόρου που βρέθηκε νεκρός στα Τουρκοβούνια; Η οικογένεια του διόρισε τεχνικό σύμβουλο για να μπορέσει να πάρει απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα που τους βασανίζουν. 

Φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν το νεαρό δικηγόρο που βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Τετάρτης στη θέση Βράχος στα Τουρκοβούνια. Η κηδεία έγινε σήμερα στις 15.00.  Ήταν όλοι εκεί στο τελευταίο αντίο της μάνας και του πατέρα. Μιας μάνας που δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε άδικα το παιδί της.  

«Δεν το πιστεύω. Ήρθανε όλοι οι φίλοι σου να σε δούνε», έλεγε η καταρρακωμένη μάνα του αδικοχαμένου δικηγόρου.

Ο νεαρός δικηγόρος θα πήγαινε για ποτό μετά τη δουλειά είχε πει σε ένα φίλο του.
«Όλα είναι καλά. Θα βγω για ένα ποτό», έγραφε συγκεκριμένα το μήνυμα στο κινητό.

Η οικογένεια του δικηγόρου διόρισε τεχνικό συμβούλιο. Όμως, τι μεσολάβησε από την ώρα που ο δικηγόρος, μόλις 28 χρόνων, έφυγε από το γραφείο τα μεσάνυχτα της Τρίτης μέχρι την Τετάρτη το απόγευμα που βρέθηκε νεκρός στη θέση Βράχος στα Τουρκοβούνια;  

Τα ερωτήματα της οικογένειάς πολλά. Μήπως δεχόταν απειλές; Μήπως φοβόταν κάτι; Μήπως ο γιος τους δεν έπεσε από το βράχο αλλά κάποιος ή κάποιοι τον έσπρωξαν; Για αυτόν τον λόγο διόρισαν τεχνικό σύμβουλο, μετά την πρώτη νεκροτομή που έδειξε ότι ο θάνατος του προήλθε από πολλαπλές κακώσεις μετά από πτώση από μεγάλο ύψος.  

Οι αστυνομικοί ερευνούν προσεκτικά την υπόθεση του θανάτου του νεαρού δικηγόρου. Πηγαίνουν βήμα βήμα, ενώ περιμένουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.  

«Οι τοξικολογικές είναι για να δούμε εάν ήταν σε κατάσταση μέθης, αν υπήρχε κάποιο φάρμακο υπνωτικό , καμία εξαρτησιογόνα ουσία ή καμία παραισθησιογόνα ουσία. Αν ήταν σε κατάσταση ναρκωμένος, του βάλανε κάποιο υπνωτικό», τόνισε ο ιατροδικαστής Γιώργος Ντιλέρνια.

Ο νεαρός δικηγόρος δεν είχε λόγο να φοβάται κάτι. Ήταν ένας άψογος επαγγελματίας και παρά το νεαρό της ηλικίας του, μόλις 28 ετών, είχε τον σεβασμό όλων. Πίστευαν ότι είχε μπροστά του ένα λαμπρό μέλλον που κόπηκε άδοξα, όταν εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Τετάρτης.  

Θρίλερ με τον θάνατο του 30χρονου δικηγόρου στα Τουρκοβούνια

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή έκαναν λόγο για αυτοκτονία, ενώ δεν εντοπίστηκαν χαρακτηριστικά σημάδια πάλης.

Ο 30χρονος είχε:

  • Πολλαπλές κακώσεις σώματος (κεφαλής, θώρακος, κοιλίας, δεξιού μηρού) εξαιτίας της πτώσης από ύψος. 
  • Κάταγμα το κρανίο και τα πλευρά, ρήξη ήπατος, ρήξη σπλήνας περινεφρικό αιμάτωμα αριστερά, κάταγμα δεξιού μηρού.

To χρονικό του μυστηρίου

Ο νεαρός δικηγόρος είχε εξαφανιστεί από το βράδυ της Τρίτης. Ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο είχε συνομιλήσει πριν από δυο μέρες ήταν ο αδελφός του και όταν την Τρίτη δεν πήγε στο δικηγορικό γραφείο, όπου εργαζόταν, σήμανε συναγερμός. 

Τα ερωτήματα που βασανίζουν τους γονείς και τα τέσσερα αδέλφια του είναι πολλά. Κι αυτό γιατί το αυτοκίνητό του βρέθηκε σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το σημείο που βρέθηκε η σορός του. 

Αυτό που προκαλεί προβληματισμό είναι ότι από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο δικηγόρος, ο νεαρός άφησε το αυτοκίνητό του, διένυσε με τα πόδια μια απόσταση ενός χιλιομέτρου, ανέβηκε πάνω σε έναν βράχο και υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες βρέθηκε στο κενό, σε χαράδρα βάθους περίπου 30 μέτρων. 

Επίσης στο αυτοκίνητο του νεαρού δικηγόρου βρέθηκαν το κινητό του τηλέφωνο, τα κλειδιά του και το πορτοφόλι του με ένα σεβαστό ποσό μέσα, οπότε αποκλείεται το ενδεχόμενο της ληστείας.