Λάρισα: Διαμαρτυρία για τη Μακεδονία έξω από το γραφείο του Β.Κόκκαλη

Φώναζαν συνθήματα αλλά το γραφείο ήταν κλειστό

Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν πολίτες έξω από το γραφείο του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και μέχρι πρότινος βουλευτή των ΑΝΕΛ, Βασίλη Κόκκαλη, στη Λάρισα. 

Διαδηλωτές έξω από το γραφείο του Βασίλη Κόκκαλη

Όπως μεταδίδει το onlarissa.gr, οι διαδηλωτές, που αυτοπροσδιορίζονται ως μέλη του «Μακεδονικού Συνδέσμου Ελληνιστικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς», φώναξαν συνθήματα κατά του Λαρισαίου υφυπουργού. 

Το όχημα "ντυμένο" με μακεδονικά σύμβολα, όπως τον ήλιο της Βεργίνας και τους Μακεδονομάχους

Ωστόσο, το γραφείο του ήταν κλειστό και δεν ήταν μέσα ούτε ο ίδιος, ούτε κάποιος συνεργάτης του.  Στη διαμαρτυρία υπήρχε κι ένα όχημα «ντυμένο» με σημαία που είχε τον ήλιο της Βεργίνας και τον Μέγα Αλέξανδρο. 

Υπενθυμίζεται πως ο Πάνος Καμμένος διέγραψε μέσω Twitter τον Βασίλη Κόκκαλη, από τη στιγμή που εκδήλωσε τη στήριξή του στην κυβέρνηση.

Διέγραψε Κουντουρά - Κόκκαλη με βαρείς χαρακτηρισμούς ο Καμμένος