Τροχαίο Κυπαρισσία: "Δεν το προκάλεσε ο πατέρας της 13χρονης που απήχθη"

Στο STAR μίλησε ο δικηγόρος του πατέρα της ανήλικης

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR CHANNEL μίλησε ο δικηγόρος του πατέρα της 13χρονης που φέρεται να προκάλεσε το πολύνεκρο τροχαίο στην Κυπαρισσία.

Η απαγωγή ανήλικου κοριτσιού οδήγησε στο αιματηρό τροχαίο στην Κυπαρισσία

Σύμφωνα με τον ποινικολόγο Βασίλη Ταουξή, ο 37χρονος ενημερώθηκε από την οικογένειά του ότι 4-5 άτομα που επέβαιναν σε ένα κόκκινο αυτοκίνητο, απήγαγαν την κόρη του. Τότε μπήκε στο αυτοκίνητό του και άρχισε να τους ακολουθεί σε «ικανή απόσταση», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε. Ενημέρωσε την αστυνομία και του είπαν να είναι σε κοντινή απόσταση από το όχημα των απαγωγέων. Διένυσαν μια απόσταση περίπου 80 χλμ . Σε όλη τη διαδρομή ο 37χρονος έπαιρνε οδηγίες από τους αστυνομικούς της άμεσης δράσης.

«Του έλεγαν να τους ακολουθεί και πως από την πλευρά τους θα στήσουν μπλόκο. Έτσι και έγινε. Η αστυνομία έστησε μπλόκο στο Καλό Νερό. Θεωρώ ότι δεν ήταν επιτυχείς ή επαρκείς οι ενέργειες των αστυνομικών με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο με τους απαγωγείς να περάσει δίπλα από τους αστυνομικούς και να φύγει προς τον Πύργο. Το αυτοκίνητο φαίνεται ότι με την στροφή που έκανε προς τον Πύργο περνώντας δίπλα από τους αστυνομικούς, έχασε τον έλεγχο και άρχισε να κάνει ζιγκ ζαγκ. Κάποια στιγμή μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και έγινε μετωπική με το τζιπ που ερχόταν από τον Πύργο», σημείωσε ο εντολέας του πατέρα της 13χρονης.

«Το όχημα του 37χρονου δεν έχει κανένα σημάδι πρόσκρουσης με το αυτοκίνητο των απαγωγέων», πρόσθεσε ο κύριος Ταουξής, θέλοντας να καταστήσει σαφές ότι ο εντολέας του δεν προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο. 

Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR CHANNEL εδώ.