Δολοφονία Ρόδος: Το τηλεφώνημα που έχει βάλει στο… μικροσκόπιο η ΕΛ.ΑΣ

Με ποιους μίλησε η Ελένη Τοπαλούδη λίγο πριν δολοφονηθεί άγρια

Μια κλήση προς το κινητό της Ελένης Τοπαλούδη μετά τη δολοφονία της έχει μπει στο μικροσκόπιο της αστυνομίας που αναζητά όλα εκείνα τα στοιχεία που θα ρίξουν φως στις συνθήκες του θανάτου της. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 οι αρχές γνωρίζουν με ποιους και πότε μίλησε η 21χρονη φοιτήτρια λίγο πριν τη μοιραία συνάντηση με τον 19χρονο και τον φίλο του που είχε σαν αποτέλεσμα τον φρικτό της θάνατο. 

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ψάχνουν τις συνομιλίες στα social media

Πληροφορίες που έχει μεταδώσει και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αναφέρουν ότι οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας δείχνουν ότι στις 27 Νοεμβρίου, η Ελένη μιλούσε κυρίως με την κολλητή της, ενώ από τις 28 του μήνα άρχισαν να την αναζητούν εναγωνίως οι δικοί της άνθρωποι. 

Αυτή είναι η βάση του σίδερου με το οποίο χτυπήθηκε η Ελένη Τοπαλούδη

Δολοφονία Ρόδος: Τέσσερις μέρες μετά το φονικό έψαχνε νέα κοπέλα ο 19χρονος

Την 1η Δεκεμβρίου μάλιστα φέρεται να την αναζητά στο κινητό της τηλέφωνο μια φίλη της που μένει στον ίδιο δρόμο με τον Ροδίτη κατηγορούμενο. 

Δολοφονία Ρόδος: «Ο 19χρονος ήταν βίαιος, περίμενα ότι θα σκοτώσει κάποιον»

Οι αρχές εξετάζουν επίσης το ενδεχόμενο να υπήρχε και τέταρτο πρόσωπο στην «παρέα», το οποίο και να λειτούργησε σαν «δόλωμα» για την Ελένη. Οι αξιωματικοί δεν αποκλείουν να πρόκειται για έναν άνδρα ή μια γυναίκα, που ενέπνεε εμπιστοσύνη στην άτυχη φοιτήτρια.

Δολοφονία Ρόδος: «Τελείωσα με τη φοιτήτρια»

Όλα θα αποκαλυφθούν πάντως με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που έχει διαταχθεί και για τα κινητά τηλέφωνα των κατηγορουμένων, ώστε να διαπιστωθεί με ποιους μίλησαν τόσο πριν από τη δολοφονία, όσο και μετά.