Η γυναίκα «αράχνη» της Αρκίτσας στο STAR: Δεν κάναμε κάτι-Αυτή μας εμπλέκει

Δολοφονία κυνηγού: «Τα χρήματα ήταν δικά μου» λέει η κατηγορούμενη

Η 46χρονη γυναίκα, η οποία κατηγορείται ως ηθική αυτουργός για τη δολοφονία του 55χρονου κυνηγού και πρώην συντρόφου της μίλησε στη Γιώτα Κηπουρού και την εκπομπή του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

Προφυλακίστηκε το ζευγάρι για τον φόνο του Γερμανού κυνηγού

Δολοφονία Γερμανού κυνηγού: «Ψέματα όσα λένε για τον αδερφό μου»

Η γυναίκα «αράχνη» που φέρεται να σήκωνε μεγάλα χρηματικά ποσά από τον λογαριασμό του Γερμανού στην Ελβετία, μετά τον θάνατό του, απαντά για τις κατηγορίες που τη βαραίνουν. Μετά την πολύωρη απολογία της χθες, παραδέχεται πως δεν περίμενε την προφυλάκισή της. Τόσο η ίδια όσο και ο φερόμενος φυσικός αυτουργός προφυλακίστηκαν. Οι κατηγορούμενοι λένε ότι δεν έχουν ερωτική σχέση μεταξύ τους και πως είναι μόνο φίλοι. Η 46χρονη είναι παντρεμένη με άλλον άνδρα. Στο δικαστήριο κατά την απολογία τους είναι μόνο ο αδελφός του κατηγορούμενου και δύο φίλες της. 

Τι είπε η 46χρονη στο STAR

Η κατηγορούμενη μλώντας στο STAR, το βράδυ της Τρίτης, υποστήριξε πως η ίδια και ο συγκατηγορούμενός της δεν έχουν κάνει κάτι, πως τα χρήματα ήταν όλα δικά της και πως ο μόνος άνθρωπος που τους εμπλέκει στην υπόθεση είναι αυτή η γυναίκα... δηλαδή η μάρτυρας.

«Εμείς δε φταίμε σε τίποτα. Δεν έχουμε κάνει κάτι. Εδώ έχει γίνει μεγάλη αδικία. Κάποιο άτομο είπε ψέματα και ξέρουμε ποιο είναι αυτό το άτομο. Προσπαθούσε να έχει τον έλεγχο σε όλα. Αυτό έκανε πάντα. Το θύμα είναι ο πρώην σύντροφός μου. Από τη Γερμανία ήρθαμε ως ζευγάρι και εγκατασταθήκαμε στην Ελλάδα. Ήμασταν φίλοι μετά τον χωρισμό. Το μόνο πρόσωπο που μας εμπλέκει στην υπόθεση είναι αυτή η γυναίκα και το κάνει μετά από τόσους μήνες. Η γυναίκα αυτή μιλάει για όλο τον κόσμο άσχημα, πίσω από την πλάτη του καθενός» λέει η 46χρονη και προσθέτει:

«Όλα όσα ακούγονται για τα χρήματα δεν ισχύουν. Τα χρήματα ήταν όλα δικά μου. Αισθάνομαι αδικία και απογοήτευση. Τι να περιμένω».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"