Πιάστηκαν με φακελάκι αλλά βρίσκονταν κανονικά στις θέσεις τους και εργάζονταν!

Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Star

Το εξοργιστικό είναι πως επίορκος γιατρός σήμερα βρισκόταν κανονικά στη θέση του, πραγματοποιώντας μάλιστα καισαρική

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπακωστοπούλου, δυστυχώς τους τελευταίους 9 μήνες 6 γυναικολόγοι έχουν πιαστεί με φακελάκι σε δημόσια νοσοκομεία.

Οι δυο ήταν στο Θριάσιο, ενώ πριν από περίπου δύο μήνες είχαν συλληφθεί για φακελάκι δύο γυναικολόγοι, ένας στο Έλενα Βενιζέλου και ένας στο Αλεξάνδρα. 

Την περασμένη βδομάδα είχαμε τη σύλληψη δύο ακόμα γυναικολόγων. Ο ένας πάλι στο Αλεξάνδρα, ο οποίος ζήτησε 800 ευρώ από ασθενή.

Οι δυο γυναικολόγοι είναι φιλικά προσκείμενοι στο ΣΥΡΙΖΑ και η σύζυγος του ενός τοποθετήθηκε στη Βουλή το 2015. Οι αποκλειστικές  πληροφορίες του Star αναφέρουν πως σήμερα το πρωί οι επίορκοι γιατροί εργάστηκαν κανονικά, τόσο στο Έλενα όσο και στο Αλεξάνδρα. Ο ένας μάλιστα πραγματοποίησε καισαρικές τομές.

Κύκλοι της διοίκησης μας είπαν πως ο ένας δήλωσε ασθένεια και για τον άλλο το χαρτί της αστυνομίας έφτασε αργά το πρωί στη διοίκηση. Είναι γνωστό πάντως πως ο νόμος Κατρούγκαλου έχει μετατρέψει το φακελάκι σε πλημμέλημα αντί για κακούργημα, εκτός κι αν γίνεται κατ' εξακολούθηση από τον επίορκο.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.