ΤΡΑΓΩΔΙΑ με νεκρό 11χρονο μαθητή στο Μενίδι : Βρέθηκαν κάλυκες σε δυο σπίτια-Η αστυνομία ψάχνει από πού έφυγε η αδέσποτη σφαίρα

Γιγαντιαία η κινητοποίηση των Αρχών-Έχουν γίνει και ορισμένες προσαγωγές

Tην περιοχή γύρω από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών «χτενίζουν» από το πρωί οι ασυνομικοί, προσπαθώντας να εντοπίσουν από πού ήρθε η αδέσποτη βολίδα, η οποία τραυμάτισε θανάσιμα τον 11χρονο μαθητή την ώρα της σχολικής γιορτής!

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς που διενήργησε την νεκροψία-νεκροτομή στο άψυχο σώμα του 11χρονου μαθητή, σοκαρίστηκε καθώς η σφαίρα διαπέρασε το δεξιό μέρος του εγκεφάλου, τον θόλο, έσπασε το κρανίο και μπήκε μέσα στον εγκέφαλο.

Από την πρώτη στιγμή, η αστυνομία τέθηκε σε κόκκινο συναγερμό, στήνοντας ένα τεράστιο δίκτυο ερευνών γύρω από την περιοχή. 

Όπως όλα δείχνουν, την ώρα του γλεντιού κάποιος εγκληματίας πυροβόλησε με 9αρι με αποτέλεσμα η βολίδα να καρφωθεί κάθετα στον ουρανό του κεφαλιού του.

Οι έρευνες επικεντρώθηκαν εξ΄αρχής σε έναν καταυλισμό Ρομά αλλά και σε δυο σπίτια που βρέθηκαν κάλυκες και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα του μοιραίου είχαν γλέντι.