Μόνο στο star.gr:Τι είδε ο γιατρός του 4χρονου που πήγε να καεί ζωντανός-ΔΙΧΩΣ ΡΕΥΜΑ το σπίτι

Στην εντατική το αγοράκι–Κερί βλέπουν πίσω από την τραγωδία που συντάραξε τη Λάρισα

Νέα διάσταση στην παραλίγο τραγωδία της Λάρισας, όπου το πρωί της Τετάρτης ένα αγοράκι κόντεψε να χάσει την ζωή του, όταν το διαμέρισμα των γονιών του τυλίχτηκε στις φλόγες, δίνουν οι καταθέσεις στα πλαίσια της προανάκρισης για την υπόθεση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα onlarissa.gr, το διαμέρισμα του 5ου ορόφου στη Μανδηλαρά δεν είχε ρεύμα! Είναι χαρακτηριστικό ότι οι εμπειρογνώμομες αναζητώντας μέσα στους καπνούς τον πίνακα του ρεύματος διαπίστωσαν ότι το ρεύμα ήταν κομμένο.

Το ερώτημα της προανάκρισης λοιπόν είναι πως προκλήθηκε η τραγωδία;

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, το ανακριτικό της πυροσβεστικής εξετάζει το ενδεχόμενο η τραγωδία να προήλθε από ένα… αναμμένο κερί ή από σόμπα υγραερίου.

ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ

Το αγοράκι, που σώθηκε χάρη στην αυτοθυσία των πυροσβεστών που βρέθηκαν στο σημείο, αρχικά μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας και στην συνέχεια διεκομίσθη με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού στην Αθήνα, όπου και νοσηλεύεται μέχρι αυτή την ώρα.


Το star.gr επικοινώνησε με τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας, κύριο Παναγιώτη Νάνο, ο οποίος μας ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του αγοριού.

«Το παιδί ήρθε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας το πρωί της Τετάρτης γύρω στις 08:30 με εγκαύματα και σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα. Η κατάσταση του ήταν πολύ σοβαρή, γι’αυτό και το παιδί αμέσως διασωληνώθηκε», είπε ο κύριος Νάνος. Όπως είπε ο ίδιος, στην συνέχεια ζητήθηκε διαθέσιμη κλίνη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Τελικά βρέθηκε κλίνη στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού, όπου μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται το παιδί σε σοβαρή κατάσταση», συμπλήρωσε ο κύριος Νάνος.

Ρεπορτάζ: Ισμήνη Λέντζου, Άννα Σταματιάδου

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR

Δείτε επίσης:

ΠΑΝΙΚΟΣ στη Λάρισα! Τυλίχθηκε στις φλόγες διαμέρισμα – Σε σοβαρή κατάσταση ένα αγοράκι